Sfatul zilei de miercuri, 31 iulie. Leul primește sprijin și sfaturi din partea prietenilor

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
30/07/2019, 14:29
Sfatul zilei de miercuri, 31 iulie. Leul primește sprijin și sfaturi din partea prietenilor
Leul primește sprijin și sfaturi din partea prietenilor. Sursa foto: b1.ro

Citește în rândurile de mai jos ce ți-au rezervat astrele pentru ziua de miercuri. Unele zodii simt nevoia să povestească ce au pe suflet, dar s-ar putea să nu găsească persoana potrivită. Altele decid să tacă și fă facă doar ce le taie mintea.

Așa arată sfatul zilei de miercuri, 31 iulie

Berbec

Astăzi decizi să te odihnești și să meditezi la trăile tale interioare. Discută problemele care te macină cu o persoană apropiată și vei vedea că îți vei lua o piatră de pe inimă. Nu uita să mergi la medic dacă nu te simți în apele tale.

Taur 

Prietenii îți fac numai surprize una și una. Unii mai vechi s-ar putea să îți telefoneze și să vorbiți numai banalități ca și cum ieri abia ați discutat. Alții te supără cu remarcile pe care le fac la adresa ta. Nu lua în seamă toate răutățile gratuite.

Gemeni

Îți place să fii în centrul atenției și să întorci toate privirile. Discuțiile cu cei din jurul tău sunt tensionate și s-ar putea să iasă scântei. Nu suporți să ți se spună ce să faci. Mai bine vorbește mai puțin și fă ce crezi de cuviință.

Citește aici sfatul zilei de miercuri
Gemenii sunt în centrul atenției astăzi și atrag toate privirile. Sursa foto: virale.ro

Rac 

Ești deschis și vorbești despre subiecte pe care le-ai evitat până acum. Fie că este vorba despre religie sau subiecte tabu ai vorbele la tine și reușești să atragi atenția asupra ta. Ești o persoană foarte informată și ai un bagaj emoțional bogat.

Leu 

Familia te va ajuta astăzi să îți achiți datoriile pe care le-ai acumulat în ultima perioadă. Trebuie să ajungi la zero cu dările dacă vrei să pleci în vacanță vara asta. Ascultă sfaturile celor în care ai încredere și care te sprijină îndeaproape.

Fecioară

Privește în jurul tău și ia aminte de la persoanele mai experimentate. Ai putea avea foarte multe lucruri de învățat. Visezi cu ochii deschiși și te lași purtat în voia sorții. Poate ar fi bine să preiei controlul asupra propriei vieți.

Balanță

Ești determinat să termini toate sarcinile pe care le ai la locul de muncă. S-ar putea să stai peste program, dar acest lucru nu te supără. Oricum nu ai niciun plan pentru diseară. Nu depune prea mult efort și evită stresul inutil.

Scorpion

Profiți de timpul liber pentru a sta alături de familie și copii. Decizi să îi scoți în oraș la cină. Evită să spui tot ceea ce gândești, încearcă să gândești de două oti înainte de a deschide gura. S-ar putea să superi persoane dragi.

Săgetător

Astăzi stai mai mult pe acasă. Sunt șanse mari să rezolvi neînțelegerile din familie. Te gândești să comunici mai mult cu persoanele din jurul tău. Decizi că devii mai deschis și mai vorbăreț și spre seară vei ieși la o plimbare cu prietenii.

Capricorn 

Este o zi excelentă pentru discuții cu prietenii. Este cazul să te destinzi și să te relazexi. Se anunță o zi liniștită. O persoană apropiată îți este aproape și te ajută să treci peste o problemă mai delicată.

Vărsător 

Nu asculta la ce spun cei din jurul tău, tu știi cel mai bine cine ești. Se pare că vei cheltui ceva bani pe haine sau decizi să-ți schimbi imaginea. Investește în lucrurile în care chiar ai nevoie, nu mai arunca banii la întâmplare.

Pești 

Ai multe idei și concepții la care îți este greu să renunți. Dacă nu îți vei schimba mentalitatea și atitudinea față de cei din jur s-ar putea să te trezești simgur și deprimat. Stai de vorbă cu o persoană în care ai maximă încredere.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×