Sfatul zilei de luni, 29 iulie. Gemenii sunt trădați de un prieten apropiat

Catalin Nae    Alexa Serdan   
în Horoscop
28/07/2019, 17:46
Sfatul zilei de luni, 29 iulie. Gemenii sunt trădați de un prieten apropiat
Așa artă sfatul zilei de luni, 29 iulie. Sursa foto: avantaje.ro

Astrologii întrevăd pentru ziua de luni, 29 iulie vești bune și numeroase surprize. Nativii singuri  își vor întâlni sufletul pereche, iar alte zodii vor avea parte de noroc pe plan profesional. Citește în rândurile de mai jos ce ți-au rezervat astrele.

Așa arată sfatul zilei de luni, 29 iulie

Berbec

Nu te mai lăuda cu reușitele tale, ci concentrează-te pe proiectele pe care le ai în desfășurare. Nu te lăuda în fața prietenilor, lasă-i pe ei să vă aducă cuvinte de laudă. Mare atenție la cheltuieli, nu da toți banii din portofel pe nimicuri.

Taur

Dacă ții cu dinadins să ai succes la locul de muncă ascultă ce au de spus prietenii. Pregătește-te emoțional și învață că orice lucru pe care îl înveți este un atu pentru cariera ta. Ascultă sfaturile apropiaților, decizia îți aparține însă.

Gemeni

O persoană din cercul tău de prieteni îți va trăda încrederea. Este o persoană la care nu te-ai fi așteptat pentru că mereu ți-a fost alături. Acea persoană nu mai are respect așa că ar fi bine să-l dai deoparte și să te înconjori de prieteni de calitate.

Așa arată sfatul zilei de luni, 29 iulie
Citește în rândurile de mai jos ce au rezervat astrele pentru fiecare zodie în parte. Sursa foto: observator.tv

Rac

Sfaturile și încrederea pe care ți-o oferă prietenii te vor ajuta într-o situație viitoare. Vei trece cu bine peste toate obstacolele vieții dacă ai încredere în tine și ai aproape prietenii și persoana iubită. 

Leu

Succesul este după colț, mai trebuie să faci un sigur pas. Ai grijă, renunță la negativitate și renunță la oamenii răutăcioși. Evită discuțiile contradictorii cu persoanele din jurul tău. Pe termen lung riști să pierzi mai mult decât încrederea în tine.

Fecioară

Nu îți arăta emoțiile și adevăratele intenții. Spune doar ce gândești, nu și ce ai pe suflet. Unii oameni s-ar putea să profite de anumite situații și vei fi dezamăgit. Fii sincer și ascultă și părerile celor din familie. Ei vor fi mereu alături de tine.

Balanţă

Ești cu capul în nori, se vede cu ochiul liber că ești îndrăgostit. Acest lucru îți va da idei bune și vei deveni mai creativ. Ai grijă la locul de muncă să nu strici relațiile cu colegii de serviciu. Nu este cazul să te stresezi, toate trec.

Scorpion

Nu apleca urechea la ce spune lumea. Lumea va fi mereu rea, tu trebui să știi cum să gestionezi situația. Încearcă să nu reacționezi când anumiți oameni din jurul tău te acuză sau te arată cu degetul. Tu știi cine ești!

Săgetător

Ai trecut prin multe experiențe care te-au marcat, dar te-au și întărit. Învață din fiecare eșec prin care ai trecut. Simți nevoia unui oarecare independențe. Prietenii îți sunt aproape și te susțin orice decizie ai lua.

Capricorn

Ai multe idei neobișnuite. Unele dintre ele s-ar putea să îți aducă succes. Dacă vrei să devii o persoană de încredere nu uita să fii diplomatic. Ai nevoie și de liniște înainte de a decide care este drumul pe care vrei să-l urmezi în viață.

Vărsător

Ești o prezență care îi binedispune pe cei din jur. De aia oamenii caută să fie în preajma ta. Debordezi de energie și vrei să-ți umpli timpul. Vizionează un film apărut recent sau citește cartea pe care ai uitat-o pe noptieră.

Pești

Astăzi te gândești numai la imagine ta. Stai în fața oglinzi și îți analizezi calitățile și defectele. Nu uita însă că personalitatea este mult mai importantă decât aspectul fizic. Și să nu uiți de bunele maniere și educația primită de la părinți.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×