Sfatul zilei de duminică, 28 iulie. Săgetătorul este spontan și pleacă într-o vacanță scurtă

Catalin Nae    Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
27/07/2019, 14:46
Sfatul zilei de duminică, 28 iulie. Săgetătorul este spontan și pleacă într-o vacanță scurtă
Vezi ce îți rezervă astrele duminică. Citește prin ce situații trece fiecare zodie în parte. Sursa foto: peroz.ro

Sfatul din ziua de duminică, 28 iulie este marcat de Luna în Taur, dar și de emoționalul Gemeni. Cei născuți în zodia taur se simt foarte bine în mediul familiar, iar scorpionul trebuie să aibă grijă ce face pentru că toată lumea este cu ochii pe el.

Așa arată sfatul zilei de duminică, 28 iulie

Berbec

Repară lucrurile mici care crezi că sunt greșite în viața ta. Preia frâul și controlează acțiunile care depin de tine. Ai suficientă încredere în persoana ta. Sărbătorește această schimbare care îți va schimba viața radical.

Taur

Acasă este locul unde te simți bine înconjurat de familie și prieteni. Simți nevoia să te uiți la un film de comedie și să savurezi gustări sănătoase și băuturi fine care te binedispun. Meriți să te relaxezi, doar e duminică.

Gemeni

Fii puțin egoist și rezervă timp pentru tine și nevoile tale. Fă-ți abonament la sală, mergi la spa sau la masaj. Dacă vrei să-i ajuți pe cei din jurul tău trebuie să te simți în formă maximă, cu bateriile încărcate la maxim.

Rac

Imaginea ta profesională are nevoie de o schimbare. Starea ta de spirit este una îngrijorătoare. Cumpără-ți ținute noi pentru că vechile haine nu te mai reprezintă. Nu îți fă griji pentru partea financiară.

Sfatul zilei, duminică, 28 iulie
Așa arată sfatul zilei de duminică, 28 iulie. Sursa foto: evz.ro

Leu

Ai parte de un weekend romantic. Persoana iubită consideră că este momentul să vă oficializați relația. Nativii singuri se gândesc la imaginea lor și la felul în care arată. O tunsoare nouă te poate face mai atrăgător.

Fecioară

Nu te gândi să faci prea multe lucruri astăzi. Bucură-te de momentele libere, relaxează-te. Poate ar fi mai bine să dormi decât să mergi la sală. Citește o carte care îți face plăcere și îți va da idei pentru proiecte creative.

Balanță

Ești o persoană foarte sociabilă și în acest weekend mergi la petrecere după petrecere. Spargi rutina pe care ai avut-o toată săptămâna și cauți soluții să te distrezi și să te simți bine. Nu vrei să fii o persoană obișnuită, ieși din anonimat.

Scorpion

Toată lumea este cu ochii pe următoarea ta mișcare. Decizi să te îndrepți spre o nouă direcție. Ai luat decizia să te bucuri de viață indiferent de piedicile pe care le întâmpini în drumul tău. Nu te grăbi să semnezi contractul care ți se propune.

Săgetător

Fă repede un pagaj mic și pleacă undeva cât mai departe. Nu contează locul, important este să ai aproape prietenii care te binedispun. Îți va prinde bine să te relaxezi și să cunoști locuri noi. Călătorește și învață din fiecare experiență.

Capricorn

Orice persoană puternică are momente de slăbiciune. Îți place să fii o persoană independentă și dai dovadă de o gândire pozitivă. Partenerul te va impresiona și te va răsfăța. Persoana iubită îți pregătește o cină romantică.

Vărsător

În ultima perioadă ai muncit foarte mult. Acum este momentul să te relaxezi. Sună-ți prietenii și plecați într-o scurtă vacanță din care vei rămâne cu amintiri foarte frumoase. Pe drum vei lega prietenii care vor dura ani întregi.

Pești

Ești pus pe treabă astăzi. De cum te trezești decizi să faci curățenie în casă. Ești mulțumit de toate lucrurile pe care le faci și îți aduc satisfacție. Nu uita însă că un somn bun și odihnitor te va motiva și mai mult.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×