Sfatul zilei de sâmbătă, 27 iulie. Gemenii au mare nevoie de relaxare

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
26/07/2019, 17:54
Sfatul zilei de sâmbătă, 27 iulie. Gemenii au mare nevoie de relaxare
Vezi ce ți-au rezervat astrele pentru prima zi de weekend. Sursa foto: avantaje.ro

Citește în rândurile de mai jos ce-ți rezervă sfatul zilei de sâmbătă, 27 iulie. Cei născuți în zodia taur simt nevoia să se distreze ca la 18 ani, racul decide să-i declare persoanei iubite sentimentele pe care le poartă în inimă, iar nativii în scorpion decid să facă o cu totul altă meserie.

Vezi ce îți rezervă sfatul zilei de sâmbătă, 27 iulie

Berbec

În ultima perioadă nu te-ai simțit în apele tale și ai face bine să schimbi situația. Ia-ți prietenii și pleacă în vacană, relaxează-te și odihnește-te. Dacă ai nevoie de sfaturi nu ezita să le ceri persoanelor apropiate.

Taur

Ai tot dreptul să te distrezi și să te simți bine. Profită de vremea frumoasă și timpul liber. Mergi la concert, la un festival inedit sau la un muzeu controversat. Oriunde ai merge dai de oameni și gălăgie care te ajută să te destinzi.

Gemeni

Dcaă ai plecat de la serviciu, trage ușa după tine și nu te mai gândi la sarcinile pe care le ai de îndeplinit. Serviciul e serviciu. Gata, ai scăpat de muncă. Se anunță o zi frumoasă în compania prietenilor care te invită la un grătar.

Rac

Ai niște sentimente foarte frumoase pentru persoana iubită, dar nu reușești să le împărtășești. Astăzi s-ar putea să spargi gheața și vei surprins. Partenerul de viață îți împărtășește sentimentele și asta nu poate decât să te bucure.

Leu

Nu reușești să scapi din rutina zilnică, dar de data aceasta este un lucru pozitiv. Nu te avânta în afaceri sau discuții care pot deveni tensionate. Fii deschis și petrece cât mai mult timp alături de familie.

Fecioară

Profită de weekend să te odihnești. Uită pentru moment de serviciu și pleacă în vacanță. Încarcă-ți bateriile, fii fericit și te vei umple de bunădispoziție și stare de spirit pozitivă. Spre seară vrei primi o veste importantă de la o rudă.

Sfatul zilei de sâmbătă, 27 iulie
Așa arată sfatul zilei din ziua de sâmbătă. Citește ce ți se întâmplă pe 27 iulie. Sursa foto: viva.ro

Balanţă

O rudă sau un prieten foarte apropiat are nevoie de ajutorul tău. Ești persoana potrivită pentru a rezolva această situație. Persoana respectivă va fi recunoscătoare și va aprecia bunătatea și timpul pe care i-l acorzi.

Scorpion

Ai parte de o zi extrem de plăcută și reușești să faci tot ce ți-ai propus. E un moment ideal pentru a te ocupa de hobby-uri, pasiuni și să te destinzi în parc alături de prieteni. Nativii singuri au șanse mari să-și întâlnească jumătatea.

Săgetător

Ai de luat o decizie foarte importantă. Te gândești să-și schimbi locul de muncă pentru că nu te mai regăsești în ceea ce faci. Schimbă macazul și fă cu totul altceva. Și pe plan personal ai de luat o decizie capitală.

Capricorn

Astăzi ești în centrul atenției. Apariția ta extravagantă va stârni indivia, dar și admirația celor din jur. Ești ca un magnet care atrage toate privirile. Este un moment potrivit să spui ce simți și care sunt ideile tale.

Vărsător

În cele două zile de weekend vrei să faci cât mai multe lucruri creative. Te gândești serios să faci schimbări în casă sau să te preocupi de hobby-ul preferat pe care l-ai cam dat uitării. O ieșire la cumpărături te va binedispune.

Pești

O parte din timpul tău liber îl dedici treburilor casnice: faci curățenie, uzi florile, gătești. Îți organizezi hainele din garderobă și lucrurile din birou. Persoana iubită îți va face o surpriză și acest gest te impresionează.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×