Sfatul zilei de joi, 25 iulie. Fecioara este ”lovită” de inspirație

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
24/07/2019, 19:00
Sfatul zilei de joi, 25 iulie. Fecioara este ”lovită” de inspirație
Vezi ce ți-a pregătit sfatul zilei de joi, 25 iulie. Sursa foto: kanald.ro

Stirimondene.fanatik.ro îți aduce sfatul zilei de joi, 25 iulie. Vezi ce au rezervat astrele pentru fiecare dintre cele 12 zodii ale horoscopului european. Se anunță o zi plină de emoții și încărcată sentimental. Mai mult decât atât este inutil să vă ascundeți sentimentele de iubire, mai devreme sau mai târziu vor ieși la iveală.

Așa arată sfatul zilei de joi, 25 iulie

Berbec

Nu-ți mai ține ascunse sentimentele de iubire, dă-le frâu liber și vei vedea că cei din jur vor aprecia acest lucru. A trecut prea mult timp de când nu ai mai fost sincer și deschis cu persoana iubită. Fii mai sensibil și mai tandru.

Taur

Ai parte de o zi foarte încărcată. Este momentul să faci o listă cu lucrurile cu adevărat importante. Chiar nu este momentul să te epuizezi. Păstrează energie pentru weekend până atunci relaxează-te și destinde-te cu o carte bună sau un film.

Gemeni

Ți se pregătește o surpriză de proporții și nu știi cum să reacționezi. Ai adunat foarte multe emoții și sentimente contradictorii, iar acum nu îți vei putea stăpâni lacrimile. O persoană din viața ta îți oferă șansa vieții tale, aceea de a fi fericit.

Rac

Succes pe toate planurile. Orice ai în minte astăzi va culmina cu pahare de șampanie și focuri de artificii. Cuplurile au șansa de a petrece mai mult timp împreună. Poate la o cină romantică. Nativii singuri filtrează până se îndrăgostesc nebunește.

Leu

Ai o viață monotonă și până acum te-ai complăcut în această situație. Este ziua în care trebuie să iei taurul de coarne și să faci schimbări majore în viața ta. Fii puțin nebun astăzi și permite-ți să riști. Ai șansa să cunoști o persoană specială care îți va schimba viziunea asupra vieții.

Sfatul zilei de joi, 25 iulie
Ți-am pregătit sfatul zilei de joi. Citește repede și vezi ce te așteaptă! Sursa foto: revistateo.ro

Fecioară

Joi este o zi în care ești ”lovit” de inspirație. Te gândești să reorganizezi mobila din casă, să renunți la unele decorațiuni demodate și să faci puțină curățenie în hainele pe care nu le mai porți de ani buni. S-ar putea ca aceste schimbări să-ți aducă o stare de spirit extraordinară.

Balanţă

Ești într-o continuă vacanță, te relaxezi la piscină, citești și găsești soluțiile creative care îți vor face viața mai ușoară. Ești complet detașat de haosul cotidian și s-ar putea spune că trăiești puțin în lumea ta. Ceea ce nu este un lucru tocmai rău.

Scorpion

Ești înconjurat de dragoste, gesturi frumoase și dulcegării. Nativii care se află deja într-o relație nu se mai simt confortabil în cuplu și decid să încerce ceva nou și extravagant. Cei singuri au șanse mari să întâlnească persoana pe care au așteptat-o toată viața.

Săgetător

Ești foarte concentrat pe sarcinile pe care trebuie să le rezolvi la locul de muncă. Clar, ai mai multe șanse să fii promovat. Muncești mai mult decât este nevoie, dar acest lucru îți afectează viața de familie. Ai neglijat complet treburile casnice.

Capricorn

Mare atenție la cheltuieli astăzi. Încearcă să nu îți cumperi chiar orice rochie sau pereche de pantofi pe care le vezi în vitrina magazinelor. Fii ponderată dacă nu vrei să pierzi controlul financiar. Spre seară, odihnește-te și încarcă-ți bateriile.

Vărsător

Ești o persoană care spune lucrurilor pe nume. Astăzi este cazul să fii atent la vorbele pe care le scoți pe gură. S-ar putea să ieși în pierdere și să cazi în ochii șefilor. Nu mai fii nervos și ocupă-te de treburile urgente. Nu lua în calcul tot ce spun colegii.

Pești

Colegii de la serviciu au o discuție în contradictoriu, iar tu reușești să aplanezi situația. Îți vine foarte bine rolul de mediator. Persoanele din jurul tău vor aprecia sfaturile tale. După-amiaza ar trebuie să te gândești și la tine și să te relaxezi.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×