Sfatul zilei de miercuri, 24 iulie 2019. Scorpionul renunță la prieteni și devine egoist

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
23/07/2019, 16:33
Sfatul zilei de miercuri, 24 iulie 2019. Scorpionul renunță la prieteni și devine egoist
Vezi ce evenimente îți aduce sfatul zilei de miercuri, 24 iulie. Sursa foto: pixabay.com

Fanatik îți aduce sfatul zilei de miercuri. În data de 24 iulie unele zodii vor avea parte de noroc pe toate planurile, fie că este vorba de dragoste, fie că ne referim la partea financiară. Însă, vor fi și zodii mai puțin norocoase care vor trece prin diverse emoții și dezamăgiri.

Vezi ce-ți rezervă sfatul zilei de miercuri, 24 iulie

Berbec

Vei întâlni o persoană care te va ajuta să te dezvolți în carieră sau pe plan personal. Nu încerca să epatezi, fii tu însuți și vei vedea că oamenii din jurul tău vor fi impresionați de atitudinea și comportamentul tău impecabil.

Taur

Încearcă să nu mai judeci oamenii la prima vedere. Uneori aparențele pot înșela. S-ar putea să ai ocazia să întâlnești o persoană care îți va câștiga încrederea și veți deveni foarte buni prieteni. Fii pozitiv și ai încredere în intuiție.

Gemeni

Ai neglijat multe lucruri în ultima perioadă și acum ai multe sarcini de dus la capăt. Organizează-te și prioritizează-ți sarcinile doar așa vei reuși să ai timp și pentru persoana iubită. Nu uita să-i faci partenerului de viață un mic cadou.

Rac

Nu te simți în apele tale și simți nevoia să faci anumite schimbări în viața ta. Începe cu relația în care te afli de atâta timp, dar în care nu te mai regăsești. Cu siguranță, partenerul de viață va aprecia sinceritatea și discuțiile fără perdea.

Prin ce evenimente trec cele 12 zodii
Așa arată sfatul zilei pentru ziua de miercuri, 24 iulie. Sursa foto: pixabay.com

Leu

Ai muncit pe brânci, iar acum se vor vedea și rezultatele. Și la capitolul dragoste lucrurile vor căpăta contur și se vor așeza. Fă-i o surpriză persoanei iubite. Nativii singuri au șanse mari să fie loviți de săgeata lui Cupidon.

Fecioară

Cei din jurul tău sunt prea ocupați cu grijile și problemele lor. Decizi să te arunci în lumea cărților unde fiecare poveste are un happy-end. Niciun sfat nu îți schimbă părerea pe care ai luat-o deja. Nu vrei să dai deloc înapoi!

Balanţă

Ai foarte multe sarcini de rezolvat la locul de muncă și ești nevoit să îți reprogramezi vacanța. Încearcă să vezi această amânare ca pe un lucru benefic. Așa ai timp să petreci alături de familie și să ieși mai mult în oraș alături de prieteni.

Scorpion

Nu mai încerca să-ți ajuți prietenii. Nu este nicio tragedie dacă te concentrezi asupra propriului interes. Doar așa vei putea cunoaște succesul. Fii puțin mai egoist și analizează pașii pe care îi ai de urmat.

Săgetător

Învață din greșelile trecutului și treci peste suferințele care ți-au făcut rău. Gândește pozitiv și învață ceva bun din ficare lovitură pe care soarta ți-a scos-o în cale. Mergi mai departe fără să mai privești în urma ta.

Capricorn

Te vei întâlni cu un prieten mai vechi și veți depăna amintiri plăcute. Fii atent la locul de muncă la proiectele pe care le ai în desfășurare. Pune osul la treabă și termină sarcinile de la serviciu. La final vei avea un câștig substanțial.

Vărsător

Deborezi de sinceritate, dar mare atenție la ceea ce spui. S-ar putea ca oamenii din jurul tău să fie deranjați de modul tău de exprimare. Opiniile tale vor fi apreciate de cercul de prieteni în care te învârți.

Pești

Astăzi ai multe responsabilități, dar eforturile tale vor fi răsplătite cumsecuvine. În a doua parte a zilei simți nevoia să stai mai mult cu persoana iubită și un cadou primit de la partenerul de viață te va binedispune.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×