Sfatul zilei de 23 iulie 2019 pentru fiecare zodie. Balanțele au nevoie de încurajări

Catalin Nae    Dan Suta   
în Stiri mondene
22/07/2019, 16:23
Sfatul zilei de 23 iulie 2019 pentru fiecare zodie. Balanțele au nevoie de încurajări
Sfatul zilei de 23 iulie 2019 pentru fiecare zodie. Sursa foto: kabbalah.com

Citește sfatul zilei de 23 iulie 2019 pentru zodia ta și află care sunt principalele provocări ale momentului pentru zodia ta. Descoperă care sunt principalele provocări ale momentului și cum poți ieși din impas. Balanțele au nevoie de ceva mai multe încurajări pentru că au multe planuri în minte. Află din rândurile de mai jos și care este numărul tău norocos.

Sfatul zilei de 23 iulie 2019 pentru zodia ta

Berbec: Strânge bani căci nu se știe când ai nevoie de ei. Nu mai cheltui sume mari pe lucruri de care nu ai cu adevărat nevoie. Numărul norocos al zilei: 6.

Taur: Nu te consuma pentru problemele celorlalți căci nu vei rezolva nimic. Ai mai multă grijă de ale tale, căci și așa ai suficiente pe cap. Numărul norocos al zilei: 9.

sfatul zilei 23 iulie
Fecioarele au o zi încărcată. Sursa foto: pixabay.com

Leii trebuie să se bucure de lucrurile mici câștigate

Gemeni: Nu te compara cu ceilalți. Știi foarte bine de ce ești în stare și câte lucruri poți realiza așa că e momentul să demonstrezi calitățile pe care le deții. Numărul norocos al zilei: 13.

Rac: Nu lupta cu morile de vânt. Dacă observi că ideile tale nu sunt bine primite de cei din jur, ar fi bine să renunți la ele. Numărul norocos al zilei: 8.

Leu: Bucură-te de ceea ce ai căci nu sunt puține lucruri. Ar fi bine să apreciezi mai mult lucrurile câștigate cu trudă. Fericirea este chiar lângă tine. Numărul norocos al zilei: 10.

Fecioară: Ai parte de o zi lungă și trebuie să te înarmezi cu multă răbdare. Este momentul să demonstrezi că poți face față situațiilor critice. Numărul norocos al zilei: 2.

Balanță: Ai nevoie de mai multe încurajări. Ideile tale sunt bune, ai suficientă imaginație și forță de muncă să faci tot ce îți dorești. Numărul norocos al zilei: 3.

Scorpion: Nu te juca cu focul! Nu arunca tot felul de scenarii în discuție dacă niciunul dintre ele nu rezultă a fi fezabil. Numărul norocos al zilei: 4.

Săgetător: Pune-te în locul celor din jurul tău și nu îi mai judeca pe oamenii care gândesc sau se poartă diferit. Numărul norocos al zilei: 1.

Capricorn: Pornești de la niște idei bune, dar lucrurile se pot complica pe drum. Trebuie să te pregătești pentru orice eventualitate. Numărul norocos al zilei: 11.

Vărsător: Rupe-te de cercurile toxice și concentrează-te pe oamenii de valorii din jurul tău. Numărul norocos al zilei: 7.

Pești: Dacă nu îți convine mediul în care muncești, indicat ar fi să te debarasezi și să cauți altceva. Numărul norocos al zilei: 17.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×