Sfatul zilei de vineri, 19 iulie 2019. O zodie se împacă cu persoana iubită

Alexa Serdan    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
18/07/2019, 14:39
Sfatul zilei de vineri, 19 iulie 2019. O zodie se împacă cu persoana iubită
Așa arată sfatul zilei de vineri, 19 iulie. Sursa foto: pixabay.com

FANATIK. RO îți prezintă sfatul zilei de vineri, 19 iulie 2019. Unii nativi ai zodiacului european au șansa de a face un pas important în carieră, iar alții își vor schimba părerea despre partenerul de viață și vor reveni la gânduri mai bune. Sfatul nostru este să aveți încredere în voi și în curând realizările se vor vedea.

Așa arată sfatul zilei de vineri, 19 iulie

Berbec

Cei născuți în zodia berbec au de luat o decizie importantă în legătură cu locul de muncă. Ți se oferă un post mai bun, dar conflictele cu superiorii și membrii echipei îți conferă o stare de disconfort. Ia în calcul un posibil concediu în următoarele zile.

Taur

Păstrează-ți calmul indiferent de înțepăturile celor din jur. Nu lăsa să te copleșească problemele de la locul de muncă sau discuțiile în contradictoriu cu persoana iubită. Relaxează-te, ieși în natură, plimbă-te cu barca și puneți ordine în gânduri.

Gemeni

Nativii în gemeni vor începe afacerea pe care au visat-o. Nu lua în calcul gurile rele și persoanele care încearcă să îți pună piedici. Eforturile, curajul și devotamentul de care dai dovadă îți vor asigura succesul pe care îl meriți.

Rac

Unii oameni s-ar putea să te supere și să te critice. Păstrează-ți calmul și nu lua în calcul comportamentul celor din jur. Deții controlul absolut asupra gesturilor tale. Nu uita de cei 7 de acasă și de lecțiile care ți-au fost insuflate de părinți.

Leu

Dacă vrei să ai o poveste de dragoste ca-n povești folosește-ți la maxim puterea de seducție. Ai pus ochii pe cineva, dar s-ar putea să ai o surpriză la prima întâlnire. Un simplu mesaj nu este de ajuns dacă vrei să o cucerești.

Sfatul zilei de vineri, 19 iulie 2019
Fecioară: Nimeni nu are o viață perfectă. Nu te mai compara cu cei din jurul tău. Sursa foto: pixabay.com

Fecioară

Nu te mai compara cu persoanele din jurul tău. Ai multe calități și reușite pe plan profesional. Nimeni nu are o viață perfectă, nu tot ce apare pe Internet este și adevărat. Concentrează-te pe propria persoană, fii mai bun și mai axat pe ce-ți dorești.

Balanţă

Nu încerca să preiei din sarcinile colegilor de la locul de muncă. Limitează-te la lucrurile pe care le ai de rezolvat. Nu este cazul să te încarci cu probleme inutile. Ești o persoană săritoare și un prieten de încredere. Nu trebuie să demonstrezi acest lucru nimănui!

Scorpion

Ești tentat să cheltui mai mult decât este necesar. Nu te împrumuta la prieteni și evită cheltuielile inutile. Încearcă să economisești bani pentru viitor, fie că este vorba de o vacanță, fie pentru o situație neprevăzută.

Săgetător

Ai parte de o mare dezamăgire în viața personală. Nici la locul de muncă situația nu stă pe roze. Nu mai pune pe primul loc lucrurile negative. Concentrează-te pe oamenii buni care te înconjoară și prietenii care ți-au fost mereu alături.

Capricorn

Astăzi dai curs viselor și dorințelor pe care le-ai închis într-un sertar al minții. Fii înțelept și calculează posibilele riscuri. Fă o listă pro și contra și abia apoi pune cap la cap ideile serioase. Amână pentru mâine decizia finală.

Vărsător

După câteva zile de dezagămiri, lacrimi și suspine astăzi răsare soarele și pe strada ta. Ai parte de o mulțime de emoții pozitive care îți oferă o stare de spirit excelentă. Dacă nu vrei să greșești, renunță la impulsivitate sau cere părerea unui prieten.

Pești

Ai o zi aglomerată la locul de muncă, dar la final va fi una productivă. Îți place ceea ce faci și te îndrepți spre o carieră de succes. Primești multe vești bune care îți readuc zâmbetul pe buze. Persoana iubită îți propune o vacanță.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×