Sfatul zilei de vineri, 2 august. Balanța știe să iasă din orice situație cu capul sus

Catalin Nae    Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
01/08/2019, 14:40
Sfatul zilei de vineri, 2 august. Balanța știe să iasă din orice situație cu capul sus
Află ce ți-au rezervat astrele. Citește aici sfatul pentru ziua de vineri, 2 august. Sursa foto: kanald.ro

Sfatul zilei pentru data de 2 august a fost pregătit. Află aici ce ți-au rezervat astrele pentru ziua de vineri. Nativii născuți în zodia rac nu iau o decizie până nu au sucit-o și răsucit-o pe toate părțile. Cei născuți sub semnul zodiacal capricorn sunt sfătuiți să profite de toate șansele care li se oferă.

Așa arată sfatul zilei pentru vineri, 2 august

Berbec

Ai parte de o întâlnire emoționantă și relaxantă alături de persoana iubită. Este prima dintr-o serie lungă de momente de dragoste în relația de cuplu. Vara asta va fi de neuitat. Ești răsplătit cu gânduri bune, tandrețe și fidelitate.

Taur

Dacă vrei să fii apreciat de cei din jur începe să faci schimbări în viața ta. Ascultă sfaturile prietenilor și alege ce este mai bun pentru tine. Tu ești singura persoană care va decide. Ieși din zona de confort și nu te mulțumi cu puțin.

Gemeni

Te îndrepți spre un drum greșit, dar nu vrei să accepți acest lucru. Prietenii te sfătuiesc să dai înapoi, dar tu faci doar ce vrei. Te vei lovi de multe obstacole și greutăți până vei realiza că nu este bine ceea ce vrei să faci.

Rac

Înainte de a lua o decizie, gândește la rece. Nu mai căra după tine bagajul emoțional care nu face altceva decât să te tragă în jos. Renunță la lucrurile și oamenii care îți fac doar rău. Detașează-te de toate și începe un nou capitol.

Sfatul zilei pentru ziua de 2 august
Citește aici sfatul pentru ziua de vineri, 2 august. Sursa foto: dozadebine.ro

Leu

Mereu găsești soluțiile și răspunsurile potrivite la situațiile în care ești pus. De data asta prietenii îți vor cere părerea mai ales că excelezi în arta comunicării. Ai o memorie excelentă și ai întotdeauna cuvintele la tine.

Fecioară

Ești încărcat emoțional și până nu reușești să te descarci nu vei reuși să acționezi. Ai multe amintiri neplăcute și greșeli din trecut, dar este timpul să renunți la frustări și să mergi mai departe. Eliberează-te de stres și vei vedea că totul va reveni la normal.

Balanță

Dacă nu mai poți înainta într-o situație, nu sta pe loc. Adună-te și caută altă rută. Întotdeauna ai un plan de rezervă și reușești să transformi orice eșec într-o nouă provocare. Nu contează drumul pe care mergi, importantă este destinația.

Scorpion

Te intimidezi foarte ușor când ești în preajma unor persoane autoritare. Nu reușești să te exprimi, deși ai multe idei bune. Renunți prea repede la părerile și ideile tale doar pentru a fi pe placul celor din jur.

Săgetător

Ești ambițios, ai putere de convingere și pui multă pasiune în proiectele în care te implici. Vrei cu orice preț să ieși victorios și nu renunți ușor la visele și dorințele tale. Ai rețeta perfectă pentru o afacere de succes.

Capricorn

Optimismul de care dai dovadă te pune într-o lumină favorabilă. Nu mai fugi de provocări și nouătăți pentru că nu știi ce vei avea de câștigat. Lucrurile bune vin când te aștepți mai puțin. Nu lăsa șansele să mai treacă pe lângă tine.

Vărsător

Primește numai vești bune din toate părțile. Ai un zâmbet molipsitor, un tonus și o energie pozitivă. Nu iei în seamă banalitățile și provocările zilei și ești convins că totul va fi bine. Tratează orice provocare cu umor și ironie.

Pești

Primești o veste care nu te încântă. Nu te așteptai la așa ceva și din păcate, nu ești pregătit pentru ce urmează să afli. Ești deprimat și nu reușești să-ți aduni gândurile. Simți cum te prăbușești. Ghinionul te urmărește astăzi.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×