Sfatul zilei pentru miercuri, 22 aprilie 2020. Balanța riscă să-și piardă sufletul pereche

Alexa Serdan   
în Horoscop
21/04/2020, 15:52
Sfatul zilei pentru miercuri, 22 aprilie 2020. Balanța riscă să-și piardă sufletul pereche
Citește aici sfatul zilei pentru miercuri, 22 aprilie 2020, pentru fiecare nativ în parte. Sursa foto: Pinterest.com

Sfatul zilei pentru miercuri, 22 aprilie 2020, aduce vești bune pentru majoritatea semnelor zodiacale, dar nu același lucru se poate spune despre nativii născuți în zodia Balanță care din cauza impulsivității și vorbelor aruncate la nervi riscă să se despartă de persoana iubită. Descoperă în rândurile de mai jos care sunt evenimentele de care au parte toate cele 12 zodii.

Acesta este sfatul zilei pentru miercuri, 22 aprilie 2020, pentru fiecare nativ în parte

Berbec

Este o zi perfectă pentru studiu și pentru a descoperi lucruri noi. Lucrează cu drag și spor pentru că în curând se va ivi ocazia la care visezi de foarte mult timp în ceea ce privește cariera.

Taur

Organizează-te cât mai bine atât mental, cât și în viața de zi cu zi. Doar așa vei reuși să ai succes și să dai randament la locul de muncă. Nu lăsa pe mâine pe poți face chiar acum.

Gemeni

Astăzi ești încărcat cu energie pozitivă pe care reușești să o consumi într-un maraton de curățenie și gătim. Mai păstrează din vitalitate și pentru altă zi, nu te epuiza de tot.

Rac

Ești pe punctul de a te arunca într-o nou proiect. Înainte de a semna un contract cu multe zero-uri ascultă-ți instinctul. Alege varianta care ți se potrivește ca o mănușă.

Leu

Ascultă-ți inima când vine vorba de dragoste, nu mintea. Poate acum se dă o adevărată luptă în interiorul tău, dar spre finalul zilei vei afla răspunsul la întrebarea care te macină de atât amar de vreme.

Fecioară

Te axezi în principal numai pe muncă. Stresul și oboseala îți sunt răsplătite într-un final și nu este exclus să fii propus pentru promovare. Nu da cu piciorul acestei șanse unice.

Balanță

Certurile și discuțiile contradictorii cu partenerul de viață ar putea destabiliza relația mai mult decât crezi. Jumătatea ta este pe punctul de a spus pas, depinde doar de tine dacă vrei să-și asumi acest risc.

Scorpion

Astrele te sfătuiesc să renunți la superficialitate când vine vorba de partea amoroasă. Îți dorești din toată inima să-ți întâlnești sufletul pereche, dar pentru asta pentru să renunți la egoism și aroganță.

Săgetător

Nu-ți face nervi pentru micile neplăceri de care ai parte azi. Zâmbește, în final totul va fi bine. Ai mai multă încredere în tine și vei reuși să vezi luminița de la capătul tunelului.

Capricorn

Ești cu bagajele făcute de ceva vreme, dar nu poți pleca pentru că ești prins la serviciu. Îți dorești tot mai mult să-ți iei un an sabatic și cine știe, poate anul acesta chiar renunți la tot în favoarea călătoriilor.

Vărsător

Ai o tonă de idei creative, dar înainte de a le pune în practică evaluează riscurile la care te supui. Nu spune „nu” unei întâlniri cu cercul tău de prieteni chiar dacă vă vedeți numai în online.

Pești

O veste bună din partea partenerului de afaceri îți va însenina ziua, mai ales că este vorba de partea financiară. Îți dorești să câștigi o mică avere și astre spun că nu visezi cu ochii deschiși deloc.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×