Sfatul zilei de marți, 21 aprilie 2020. Scorpionul reia legăturile cu oamenii din trecutul lui

Alexa Serdan   
în Horoscop
20/04/2020, 11:04
Sfatul zilei de marți, 21 aprilie 2020. Scorpionul reia legăturile cu oamenii din trecutul lui
Sfatul zilei de marți, 21 aprilie 2020, pentru toate cele 12 semne zodiacale. Sursa foto: Pinterest.com

Sfatul zilei pentru marți, 21 aprilie, aduce vești minunate pentru nativii născuți în zodia Gemeni care vor fi loviți de săgeata lui Cupidon atunci când se așteaptă mai puțin. Află din rândurile de mai jos care sunt evenimentele de care au parte cele 12 semne zodiacale în această zi.

Așa arată sfatul zilei pentru marți, 21 aprilie 2020, pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Spune adio îngrijorărilor și bucură-te de minunile pe care ți le oferă această zi. Asumă-ți riscuri dacă este nevoie și adună cât mai multe amintiri în palmares.

Taur

Eforturile pe care le-ai depus în ultima vreme nu au fost în zadar. Munca îți este răsplătită pe măsură și ai putea spune că a meritat așteptarea.

Gemeni

Ți s-a urât de atâta singurătate, iar azi ai mari șanse să-ți întâlnești sufletul pereche. Cupidon este pregătit și așteaptă doar un simplu semnal.

Rac

Nu promite ceva ce nu poți duce la bun sfârșit. Gândește-te la dezamăgirile pe care le provoci prin aceste vorbe spune la momentul nepotrivit.

Leu

Fii mai înțelegător cu oamenii din jur și nu mai pune atât de repede etichete. Astrele te sfătuiesc să asculți mai mult la ce spun ceilalți și să vorbești mai puțin.

Fecioară

Umorul și zâmbetul larg de care dai dovadă te ajută să treci cu brio peste toate încercările la care te supune viața. Nu uita lecțiile pe care le primești zilele acestea.

Balanță

Ai mai multă grijă de sănătate. Odihnește-te cât mai mult și rezervă-ți timp de calitate pentru tine. Încarcă-ți bateriile pentru că te așteaptă o perioadă grea la locul de muncă.

Scorpion

Reia legăturile cu oamenii din trecut de care nu mai știi nimic. Iartă, iubește și deapănă amintiri cu persoanele pe care nu le-ai mai văzut de ani buni.

Săgetător

Lasă-ți mintea să zboare și pune-ți imaginația la bătaie. Nu mai ține ascunde visele pe care pe ai în minte și pune-le în practică cât mai repede.

Capricorn

Ești în centrul atenției și strălucirea ta nu este trecută cu vederea de nimeni. Atragi ca un magnet oamenii în jurul tău și ajungi să legi prietenii de lungă durată.

Vărsător

Bazează-te mai mult pe intuiție și rezultatele nu vor întârzia să apară. Nu mai ține cont de sfaturile prietenilor și pune piciorul în prag. Este timpul să faci ce-ți dorești.

Pești

Partenerul de viață se bucură că astăzi ți-ai făcut timp să pregătești o cină romantică ca la carte. Și unde mai pui că nu ai uitat nici de melodiile preferate ale jumătății tale.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×