Sfatul zilei de duminică, 19 aprilie 2020. Unele zodii au parte de bucurii de Paște

Alexa Serdan   
în Horoscop
18/04/2020, 16:00
Sfatul zilei de duminică, 19 aprilie 2020. Unele zodii au parte de bucurii de Paște
Sfatul zilei pentru duminică, 19 aprilie, pentru fiecare zodie în parte. Sursa foto: pixabay.com

Sfatul zilei pentru duminică, 19 aprilie, aduce vești minunate pentru toate semnele zodiacale. Având în vedere că în această zi este sărbătorit Paștele unele dintre zodii vor avea parte de bucurii și surprize imense. Descoperă în rândurile de mai jos care sunt evenimentele de care au parte toți nativii.

Așa arată sfatul zilei pentru duminică, 19 aprilie, de la zodie la zodie

Berbec

Bucuria vine din lucruri mărunte, iar astăzi vei învăța asta mai mult ca oricând. Lasă-te dus de val și profită de fiecare clipă de fericire din viața ta.

Taur

Tot ce-ți dorești este puțină liniște, însă s-ar putea să nu ai partea de ea din cauza rudelor care ți-au invadat casa. Ai puțină răbdare pentru că seara vei rămâne singur.

Gemeni

Lasă deoparte supărările și profită de aceste clipe minunate petrecute în compania persoanelor dragi. Cine știe când vă veți mai strânge toți la aceeași masă.

Rac

Partenerul de viață te surprinde cu o veste extraordinară la care nu mai sperai de mult. S-ar putea ca până la finalul anului să fiți trei și asta nu poate decât să te bucure.

Leu

Sărbătorile sunt un prilej de bucurie, dar pentru tine înseamnă și multă oboseală. Nu petrece timpul numai în bucătărie și stai și în preajma oamenilor dragi.

Fecioară

Ești cam indispus la începutul zilei din cauza unor contracte care nu au ieșit așa cum ți-ai dorit, dar nu este cazul să stai bosumflat toată ziua pentru asta.

Balanță

Uneori nu te poți decide ce să alegi, dar azi nu mai ții cont de nimeni și dai iama în mâncare și mai ales, în dulciuri. Nu regreta pentru că ai renunțat la multe până acum.

Scorpion

Visele tale sunt tot mai aproape de a fi îndeplinite. Încă un pas și ești acolo unde ți-ai dorit încă din copilărie. Și unde mai pui că ai și susținerea familiei și prietenilor.

Săgetător

Ai o inimă de fier și nimic nu stă în calea fericirii tale. Ești una dintre persoanele invidiate de cei din jur, dar nu-ți pasă de asta. Tu îți vezi mai departe de viața ta.

Capricorn

Dacă simți că nu mai ai niciun sentiment pentru partenerul de viață ar fi cazul să-i spui asta. Unele lucruri nu mai pot fi reparate, ține minte asta!

Vărsător

Visezi cu ochii deschiși la lucruri care nu pot fi puse în practică. Revino cu picioarele pe pământ, fii realist și vei vedea cum lucrurile se vor așeza în favoarea ta.

Pești

Banii nu mai sunt o problemă pentru tine pentru că tocmai ai primit postul la care visai de mult. Nu-ți mai face griji pentru ziua de mâine, totul va fi bine!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×