Sfatul zilei de vineri: 17 aprilie 2020. Fecioara rezolvă tot ce-și pune în gând

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
16/04/2020, 10:36
Sfatul zilei de vineri: 17 aprilie 2020. Fecioara rezolvă tot ce-și pune în gând
Sfatul zilei de vineri: 17 aprilie 2020, de la zodie la zodie. Sursa foto: Pinterest.com

Sfatul zilei pentru vineri, 17 aprilie, aduce vești bune pentru toate semnele zodiacale care vor avea parte de evenimente pe placul lor. Citește în rândurile de mai jos ce au rezervat astrele pentru toate cele 12 zodii ale horoscopului european.

Așa arată sfatul zilei de vineri, 17 aprilie, pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Te simți vulnerabil și ai tendința să dai vina pe ceilalți. Nu mai arunca asupra lor greșelile tale și încearcă să fii mai responsabil legat de deciziile pe care le iei.

Taur

Toate bune la orizont în ceea ce privește viața sentimentală. Te bucuri de compania partenerului de viață și nu vezi nimic altceva în jurul tău. Profită de aceste clipe minunate.

Gemeni

Răutatea oamenilor te lasă rece. Ai ajuns să nu mai pui nimic la suflet și bine faci. Zâmbetul de pe fața ta spune totul, iar bucuria ta este uneori și molipsitoare.

Rac

Mare atenție la cheltuielile pe care le faci perioada aceasta. Fii ponderat și nu arunca banii aiurea pe lucruri de care nu ai neapărată nevoie. E bine să ai ceva economii puse la pușculiță.

Leu

Nu degeaba ești născut sub acest semn zodiacal. Te afli în centrul atenției și îți place să fii adorat de ceilalți, însă acest lucru poate stârni invidie și răutate.

Fecioară

Debordezi de energie și ești capabil să duci la capăt toate planurile pe care le ai în minte. Reușești să treci cu brio peste toate obstacolele, iar asta te face mai puternic.

Balanță

Astăzi nu reușești să găsești echilibrul între muncă și familie și una dintre părți va avea de suferit. Depinde de tine ce alegi să faci mai departe. Nimeni nu-ți poate spune ce să faci.

Scorpion

Fii cu ochii-n patru la ce se întâmplă în jurul tău. Revino treptat cu picioarele pe pământ și nu mai visa la cai verzi pe pereți. Este cazul să fii realist.

Săgetător

Instinctul îți spune să-ți urmezi inima, însă rațiunea nu este de acord. Este o luptă grea și nu se știe cine va câștiga. Între timp te simți nesigur pe tine și nu știi încotro să te îndrepți.

Capricorn

Pune piciorul în prag și eliberează-te. Spune tot ce ai pe suflet unui prieten drag, nu ai nevoie de terapie. Discută deschis și te vei simți liber ca pasărea cerului.

Vărsător

Ești constrâns de anumite situații de la serviciu și simți că nu-ți mai găsești locul. Nu lua o decizie pripită și încearcă să-ți păstrezi calmul. Nu este cazul să faci un pas greșit.

Pești

Spui adesea că-ți dorești mai mult de la viață, dar nu faci nimic în sensul aceasta. Ai ajuns în punctul în care nu mai ești credibil și ai multe de pierdut.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×