Sfatul zilei de 16 aprilie 2020. Balanțele au o mare dilemă

Bogdan Solomon   
în Horoscop
15/04/2020, 16:57
Sfatul zilei de 16 aprilie 2020. Balanțele au o mare dilemă
Balanțele trebuie să ia o decizie importantă. Sursa foto: pinterest.com

FANATIK îți aduce sfatul zilei de joi, 16 aprilie, iar provocările se țin lanț, mai ales dacă te numeri printre nativii din zodia Balanței. Ești în fața unei decizii importante și oscilezi, nu știi pe care drum trebuie să o apuci. Îți recomandăm să analizezi cu multă răbdare fiecare variantă și apoi să o alegi pe cea mai potrivită pentru nevoile tale.

Așa arată sfatul zilei de joi, 16 aprilie

Berbec

Se pare că îți dorești să schimbi neapărat ceva, indiferent care sunt riscurile asupra cărora ești avertizat. În special ceva ce ține de propria ta înfățișare ori imagine, felul în care cei din jurul tău te percep. Ceea ce este recomandat astăzi, pentru tine, este să ții cont de semnele care ți se arată. La cea mai mică rezistență pe care o întâmpini, pregătește-te să schimbi strategia adoptată. Numărul norocos: 2.

Taur

Chiar dacă ai senzația că ai găsit cea mai bună soluție, încearcă să asculți și părerile celor din jur. În special părerile partenerului de viață. Oricât de stabil și puternic ancorat în realitate te simți, nu uita că ceea ce se observă a fost făcut din lucruri care nu sunt vizibile. În consecință, acordă o mare atenție și planurilor subtile, ca abia apoi, să poți decide încotro te vei îndrepta. Numărul norocos: 10.

Gemeni

Mai durează puțin timp până când îți vor fi recunoscute meritele. Numai că bine ar fi să nu stai cu mâinile-n sân, așteptând izbăvirea. Preferabil este să rămâi optimist, planificându-ți cu răbdare acțiunile viitoare. În definitiv, existența de zi cu zi, este cea care contează. Numărul norocos: 6.

Rac

Ai parte, mai mult decât de obicei, de susținerea prietenilor și a celor în anturajul cărora te afli, ceea ce ar putea fi o surpriză foarte plăcută. Sensibil și receptiv, ai tendința de a te identifica sau de a rezona foarte mult cu mediul în care te găsești. Ai ocazia să întâlnești noi oportunități pentru a-ți stabiliza situația financiară, însă depinde numai de tine și de implicarea ta, în ce măsură vei obține și un profit. Numărul norocos: 11.

Leu

Astăzi ești pus în situația de a fi nevoit să înțelegi ce anume se întâmplă cu cei alături de care lucrezi. Nu este cazul să dai naștere conflictelor! Practic, toată lumea îți va face pe plac mai devreme sau mai târziu. Nu lua de bun tot ceea ce auzi, verifică totul, cu răbdare și mare atenție! Numărul norocos: 7.

Fecioară

Abundență de energie tipic umană, astăzi, în ceea ce te privește. Liniștea și serenitatea te caracterizează, iar relaționarea cu copiii este favorizată din toate punctele de vedere. Astăzi, poți alina durerea celorlalți, folosindu-te de energia benefică a cuvintelor armonios rostite. Încearcă să nu intimidezi involuntar persoanele de sex feminin din anturajul tău. Numărul norocos: 15.

Balanță

Se pare că nu prea știi ce să alegi, fie siguranța oferită de familia ta, fie provocările anturajului. Te simți constrâns atunci când ai senzația că ești dependent de ceva anume. Partea bună este că acest lucru te ajută să realizezi mai întâi ceea ce anume îți dorești și apoi vei încerca să îi faci fericiți pe cei din jurul tău. Este o zi în care sinceritatea nu trebuie să fie o trăsătură de caracter care să îți lipsească. Numărul norocos: 8.

Scorpion

Este o zi în care ai puterea de a atrage banii doar prin vorbe. Nu mulți au acest noroc, deci profită de ocazie și apelează atât la diplomație, cât și la arta de a comunica, folosindu-ți mintea pătrunzătoare, dar și zâmbetul inegalabil. Atragi schimbări majore în viața ta, iar ziua de astăzi ar putea fi una foarte importantă în istoria ta personală. Numărul norocos: 13.

Săgetător

O zi în care muncești cu drag, pentru că totul vine de la sine. Colegii de la locul de muncă îți susțin ideile, starea de bine este omniprezentă, iar seara se anunță liniștită și armonioasă. Încearcă numai să nu fii foarte indulgent cu tine însuți, mai ales în ceea ce privește gastronomia. Numărul norocos: 4.

Capricorn

Îți va fi foarte ușor să cooperezi cu cei din jurul tău astăzi, pentru că părerile îți sunt ascultate și respectate. Chiar dacă nu observi imediat rezultatele, este bine să știi că acestea se vor vedea, în timp, iar ceea ce vei obține în urma acestor eforturi, cu greu va fi pierdut. Ceilalți știu că se pot baza pe tine în caz de nevoie, deci nu îi dezamăgi! Numărul norocos: 1.

Vărsător

Deși acasă ai parte de tot răsfățul din lume, undeva, în interiorul sufletului tău, știi că nu este de ajuns. Introvertit, încerci să faci în așa fel încât visele tale să devină realitate, însă ziua de astăzi este mai degrabă favorabilă meditației cu rol de autocunoaștere, decât încercărilor de a deveni buricul Universului. Amână pentru alte zile demararea noilor proiecte! Numărul norocos: 14.

Pești

Este o zi favorabilă oratorilor și situațiilor în care proiectele ce implică grupuri mari de oameni ori scopuri filantropice se doresc a fi implementate. Recepționezi cu ușurință doleanțele și stările de spirit ale celor pe care îi întâlnești, riscând ca la finalul zilei să fii încărcat cu toate problemele acestora. Recomandabil este ca astăzi să nu schimbi rutina cu care te-ai obișnuit deja. Numărul norocos: 9.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×