Trei motive pentru care zodia Balanță este de neînlocuit

Dan Suta   
în Horoscop
15/04/2020, 11:22
Trei motive pentru care zodia Balanță este de neînlocuit
Zodia Balanță și cele trei motive pentru care o iubim. Sursa foto: pixabay.com

Zodia Balanță este o zodie de aer, duală, imprevizibilă, iar persoana născută sub acest semn astrologic caută întotdeauna echilibrul, dar nu îl găsește aproape niciodată. Îți prezentăm trei motive pentru care considerăm această zodie una cu totul specială.

De ce iubim zodia Balanță: cele trei mari plusuri

Zodia Balanță are întotdeauna un sfat unic de oferit. Nativul de aer este un fin psiholog și e de mare ajutor pentru cei din jur atunci când trec prin momente dificile. Această zodie reușește să rezolve problemele altora, nu și pe ale lor, așa cum se întâmplă, de obicei, cu psihologii.

Poate oferi perspective cu totul inedite asupra problemelor, iar vorbele unei Balanțe în momente de restriște funcționează ca un adevărat pansament pus pe rănile sufletului.

Balanța îi ajută pe cei din jur fără să facă un spectacol din faptele sale umanitare

Al doilea motiv pentru care zodia Balanță este specială este felul în care comunică. Are un simț al umorului pe care puțini îl pot înțelege, însă atunci când reușesc să-l deprindă, devin dependenți de acest tip de haz.

De fapt, Balanța știe să facă haz de necaz fără a intra în extreme. Nativul de aer consideră că obstacolele trebuie privite cu mai multă îngăduință și mai puțină agitație.

Nu îi plac, de altfel, persoanele panicoase, oamenii care se grăbesc fără să aibă un motiv real și se vor feri cât pot de mult de agitatorii de serviciu.

Al treilea motiv pentru care Balanța e specială: se dedică trup și suflet persoanelor dragi. Acest nativ va fi printre primii care vor sări în ajutor dacă rămâi fără bani sau dacă nu ai un acoperiș deasupra capului.

Nu vrea să arate, însă are o sensibilitate extrem de puternică și poate fi un bun samaritean. Faptele umanitare le face, de obicei, fără blițuri și megafoane.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×