Sfatul zilei de sâmbătă: 18 aprilie 2020. Capricornul vrea să intre din nou în grațiile partenerului de viață

Alexa Serdan   
în Horoscop
17/04/2020, 12:32
Sfatul zilei de sâmbătă: 18 aprilie 2020. Capricornul vrea să intre din nou în grațiile partenerului de viață
Cele mai ghinioniste zodii in luna mai 2020. Sursa foto: Pinterest.com

Sfatul zilei pentru sâmbătă, 18 aprilie 2020, aduce vești excelente pentru nativii născuți în Fecioară și Săgetător care sunt loviți de săgeata lui Cupidon, în timp ce Capricornul nu știe ce să mai facă pentru a fi iertat de partenerul de viață. Descoperă în rândurile de mai jos care sunt evenimentele de care au parte cele 12 semne zodiacale.

Acesta este sfatul zilei pentru sâmbătă, 18 aprilie 2020, de la zodie la zodie

Berbec

Astrele îți îndrumă pașii spre un alt început, dar nu prea vrei să pornești în nicio aventură nouă. S-ar putea să ai nevoie să fii puțin împins de la spate.

Taur

Nu te mai preface că nu vezi ce se întâmplă în jurul tău. Poate ar fi timpul să le dai o mână de ajutor persoanelor mai puțin norocoase, mai ales că ai suport financiar suficient.

Gemeni

Zicala „nu lăsa pe mâine ce poți face azi” are sens invers pentru tine. Nu ești dispus să ridici niciun deget și lenevești mai rău ca un trântor. Poate fi și un lucru bun, dar sarcinile se adună…

Rac

Vezi-ți de treaba ta și nu mai privi în ograda vecinului. Invidia și răutatea nu aduc nimic bun, iar azi vei simți pe propria piele asta. Poate este o lecție de la care vei învăța ceva.

Leu

Ai obosit să fii în centrul atenției și-ți dorești ca pentru măcar o zi să fii invizibil. Ascunde-te și profită de puținele clipe de singurătate pentru a te reinventa.

Fecioară

Săgeata lui Cupidon este îndreptată spre tine și nu te mai poți ascunde. S-ar putea să descoperi că persoana după care ți s-au aprins călcâiele este o cunoștință la veche, din copilărie.

Balanță

Ai ajuns la capătul puterilor și simți că nu mai poți înainta nici măcar un pas. Astăzi este o zi ideală pentru o pauză binemeritată, mai ales că este și weekend.

Scorpion

Creativitatea și imaginația de care dai dovadă te vor ajuta enorm la locul de muncă. Scoate la iveală toate atuurile de care dispui și cu siguranță vei avea numai de câștigat.

Săgetător

Te-ai săturat de singurătate și azi flirtezi cu toată lumea. Spre finalul zilei o persoană nouă intrată în viața ta îți va pica cu tronc. Nu spune pas și lasă-te dus de val.

Capricorn

Certurile și discuțiile în contradictoriu cu partenerul de viață au cam răcit relația de iubire. Ia atitudine și fă ceva înainte de a-ți pierde sufletul pereche pentru totdeauna.

Vărsător

Un pas înainte, doi înapoi. Cam așa decurge viața ta în ultima vreme, mai ceva ca un rac. Nu te da bătut și înaintează  chiar dacă vântul nu este prielnic. Într-un final vei învinge!

Pești

Gândește-te mai mult la partea financiară și strânge cureaua dacă vrei să mergi în vacanța la care visezi. Banii nu cad din cer, așa că pune mâna și economisește.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×