Sfatul zilei de luni: 20 aprilie 2020. Racii sunt sfătuiți să își schimbe atitudinea pentru a avea o viață mai ușoară

Stefania Băcanu   
în Horoscop
19/04/2020, 19:31
Sfatul zilei de luni: 20 aprilie 2020. Racii sunt sfătuiți să își schimbe atitudinea pentru a avea o viață mai ușoară
Sfatul zilei de luni: 20 aprilie 2020. Racii sunt sfătuiți să își schimbe atitudinea pentru a avea o viață mai ușoară. Sursa foto: jurnal.md

Ziua de luni, 20 aprilie 2020, vine cu sfaturi pentru fiecare zodie în parte, îndeosebi pentru raci, pe care îi îndeamnă  să își schimbe atitudinea și stilul de viață, pentru a avea o viață mai ușoară și fără complicații, De asemenea, leii vor avea surprize pe plan sentimental.

Acesta este sfatul zilei pentru luni, 20 aprilie 2020, de la zodie la zodie

Berbec

Berbecii s-au mai liniștit în această perioadă și pot acționa și reacționa mult mai rațional. Sfatul zilei de 20 aprilie este să fie mai deschiși la toate oportunitățile care se ivesc. Să își deschidă inima și să își urmeze instinctul.

Taur

Taurii sunt sfătuiți să nu își piardă încrederea și nădejdea că lucrurile se întâmplă așa cum trebuie să se întâmple. Cineva din familie poate avea nevoie de voi, dar nu știe cum să ceară ajutorul. Fii atent în jurul tău și încearcă să găsești soluțiile salvatoare.

Gemeni

Comunică deschis cu cei din jur și fii sincer. Nu te ascunde, dar mai ales nu îți ascunde propriile sentimente. Fii deschis, nu te închide în tine, comunică mai mult, chiar dacă situația în care te afli nu te ajută foarte mult. Doar prin comunicare o vei scoate la capăt.

Leu

Întâmpini greutăți și nu reușești să îți găsești echilibrul.  Astrele îndeamnnă femeia Rac și bărbatul Rac să își schimbe atitudinea și, în mod automat, viața se va schimba, va deveni mai ușoară.

Fecioară

Fecioara se poate îndrăgosti iremediabil în această perioadă. Nu este cineva nou, este cineva din copilărie, sau o veche cunoștință cu care nu ai mai vorbit demult. Te va lua prin surprindere această situație și nu vei ști cum să reacționezi.

Balanță

Ai foarte multe planuri în minte, idei care nu prea se încadrează în tiparul anturajului. Acest lucru te neliniștește și te face să îți schimbi poziția. Fii autentic în continuare și nu renunța la planurile și visele tale. Fă ceea ce îți face plăcere și ceea ce simți.

Scorpion

Ești impulsiv și reacționezi fără să stai prea mult pe gânduri. Gândește-te înainte să reacționezi așa pentru a nu suferi mai târziu. Ce e făcut, e bun făcut. Controlează-ți stările și impulsurile de moment. Astrele îi sfătuiește pe scorpionii să înlăture din viața lor tot ceea ce este toxic, fie lucruri, fie persoane.

Săgetător

Concentrează-te mai mult la lucrurile importante pe care le ai de făcut. Înceracă să elimini gândurile negative și menține-ți atenția la ce ai de făcut azi. Ziua ta poate fi foarte bună dacă gândești pozitiv și ești optimist pentru ce va urma.

Capricorn

Nu mai amâna lucrurile importante. Ieși din starea de amorțeală și ocupă-te de treburile gospodărești. S-au strâns multe sarcini, îndatoriri și nu mai ai vreme de pierdut. Capricornii trebuie să fie mai responsabili, așa cum sunt de obicei.

Vărsător

Nervii par să explodeze inutil. Renunță la tonul ridicat, pentru că nu vei reuși să te adaptezi în ritmul ăsta. Chiar dacă toate te irită, chiar dacă eşti nervos la maximum, fă un efort să mai treci cu vederea fleacurile care te scot din sărite.

Pești

În această perioadă, ești cea mai potrivită persoană pentru a analiza lucrurile corect pe toate feţele, pentru a lua decizii clare şi ferme. Ești umărul de sprijin în relația de cuplu. Mult mai rațional și stabil decât de obicei.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×