Sfatul zilei pentru joi, 29 august. Gemenii profită de ocaziile care le ies în cale

Alexa Serdan    Cristiana Astefanoaiei   
în Horoscop
28/08/2019, 12:01
Sfatul zilei pentru joi, 29 august. Gemenii profită de ocaziile care le ies în cale
Citește ce ți-au rezervat astrele pentru ziua de joi, în data de 29 august. Sursa foto: realitatea.net

Află care este sfatul zilei de 29 august 2019 și vezi ce te îndeamnă astrele să faci. Descoperă în rândurile de mai joc care sunt zodiile care vor avea noroc pe toate planurile, dar și zodiile care au discuții aprinse cu prietenii sau colegii de serviciu.

Citește sfatul zilei pentru data de 29 august, joi

Berbec

Este o perioadă în care vei face multe schimbări. Îți merge bine pe toate planurile. Aștepți o veste bună în domeniul afacerilor care se pare că mai durează.

Taur

Anumite gânduri nu-ți dau pace și te gândești să renunți la persoanele în preajma cărora nu te mai simți bine. Fii precaut și diplomat și nu vei răni pe nimeni.

Gemeni

Astăzi ai parte de noroc și ți se vor întâmpla foarte multe lucruri bune. Profită de ocaziile care îți ies în cale, cine știe când vei mai avea o zi frumoasă ca asta.

Rac

Ai un vis pe care nu vrei să-l împărtășești cu cei din jur. Păstrează-l ascuns până până se va realiza. Nu te descuraja, ai toate resursele necesare pentru a duce la capăt acest proiect.

Leu

Unele discuții cu prietenii s-ar putea să te deranjeze. Stai departe de situațiile tensionate și tratează cu calm orice dispută. Încearcă să nu-ți ieși din fire. Nu intra în polemici cu ceilalți.

Așa arată sfatul zilei de 29 august 2019
Află care sunt evenimentele de care vei avea parte joia aceasta, în data de 29 august 2019. Sursa foto: capital.ro

Fecioară

Ai foarte multe lucruri de făcut și ești foarte agitat. Chiar dacă ești obosit și nu ai starea necesară tot trebuie să muncești. Amână deciziile importante pentru o altă zi când ești mai liniștit.

Balanță

Toate nemulțumirile tale se vor încheia cu zâmbetul pe buze. Vei descoperi că și din lucrurile neplăcute poți învăța ceva bun. Vei fi recompensat chiar dacă nu așa cum ți-ai fi dorit.

Scorpion

Ești preocupat de schimbările pe care vrei să le faci în locuință. Consultă-te cu o persoană dragă înainte de a cumpăra lucruri inutile sau pe care nu ai unde să le așezi.

Săgetător

Ești dezamăgit de o persoană pe care o credeai prietenă. A spus multe lucruri urâte despre tine, iar acum oamenii te arată cu degetul. Nu dispera, toate vor dispărea când vor vedea cum ești cu adevărat.

Capricorn

Ai multe sarcini de îndeplinit la serviciu și vei reuși să le duci la capăt cu ajutorul unui coleg. Apreciează eforturile pe care le depune această persoană. Relaxează-te în familie la un film bun.

Vărsător

Ești la un pas de a-ți îndeplini scopul pe care-l ai în minte. Nu mai discuta cu nimeni despre planurile tale și ia atitudine. Prea tărăgănezi lucrurile și nu va ieși nimic bun.

Pești

Câțiva prieteni îți propun un proiect de afacere. Înainte de a te arunca cu capul înainte discută cu partenerul de viață. Nu lua decizii pricipite care s-ar putea să te dezamăgească.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×