Sfatul zilei de 27 august 2019 pentru fiecare zodie. Racii trebuie să deratizeze lista de prieteni

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Horoscop
26/08/2019, 12:57
Sfatul zilei de 27 august 2019 pentru fiecare zodie. Racii trebuie să deratizeze lista de prieteni
Sfatul zilei de 27 august 2019. Sursa foto: videohive.net

Citește sfatul zilei de 27 august 2019 pentru zodia ta și află ce te îndeamnă astrele să faci mâine. Descoperă în rândurile de mai jos și numărul tău norocos. Racii trebuie să reevalueze lista lor de prieteni și să îi îndepărteze pe cei care nu au avut până acum nicio contribuție la starea lor de bine.

Sfatul zilei de 27 august 2019 pentru zodia ta

Berbec: Numără bine banii pe care îi ai și pune deoparte o parte din ei, căci nu se știe ce poate interveni astăzi. E o zi în care unele surprize neplăcute din punct de vedere financiar stau la pândă. Numărul norocos al zilei: 7.

Taur: Continuă să faci ceea ce știi mai bine, să dovedești că te poți descurca în orice situație, indiferent de intemperii. Fă abstracție de anumite conjuncturi. Numărul norocos al zilei: 3.

sfatul zilei 27 august 2019
Fecioarele trebuie să acorde mai multă atenție stilului de viață. Sursa foto: amazon.com

Leii nu au voie să renunțe la lupta lor

Gemeni: Ai încredere în oamenii din jurul tău și renunță la atitudinea susceptibilă, mai ales că azi se apropie de tine persoane care îți vor doar binele. Numărul norocos al zilei: 11.

Rac: E timpul pentru a face curățenie în lista ta de prieteni. Renunță la profitori și la oamenii care te caută doar atunci când se plâng de ceva. Numărul norocos al zilei: 10.

Leu: Continuă să lupți pentru idealurile în care crezi. Nu te lăsa doborât de perspectivele deloc optimiste ale celor din jurul tău. Unii oameni nu văd partea plină a paharului nici dacă acesta ar fi gol. Numărul norocos al zilei: 4.

Fecioară: Apucă-te de activități noi. Acordă mai multă atenție alimentației sănătoase și continuă să faci mișcare. Ești pe drumul cel bun. Numărul norocos al zilei: 13.

Balanță: Uneori e mai bine să taci și să faci decât să te iei cu vorba cu anumiți colegi care nu vor să facă altceva decât să tragă de timp. Nu ești genul de persoană care pierde vremea când trebuie să muncească. Numărul norocos al zilei: 5.

Scorpion: Du-te până la capătul lumii dacă simți că acolo se ascunde fericirea ta. Nu ai nimic de pierdut. Numărul norocos al zilei: 1.

Săgetător: Pleacă de la gânduri optimiste la drum. Înarmează-te în primul rând cu răbdare și vei vedea că toate lucrurile se vor rezolva treptat. Numărul norocos al zilei: 2.

Capricorn: Nu aduce anul ce poate să aducă această zi, așa că fii cu ochii în patru. Vigilența îți poate aduce multe avantaje. Numărul norocos al zilei: 6.

Vărsător: Spune ce ai pe suflet și lasă-te purtat de intuiție. Ai parte de momente frumoase în această zi. Numărul norocos al zilei: 9.

Pești: Nu mai amâna anumite evenimente peste care nu poți să sari oricât de mult ți-ai dori. Numărul norocos al zilei: 8.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×