Zodiile din horoscop care vor avea o săptămână de coșmar! Care sunt nativii ghinioniști

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Horoscop
26/08/2019, 12:41
Zodiile din horoscop care vor avea o săptămână de coșmar! Care sunt nativii ghinioniști
Trei zodii vor avea ghinion săptămâna aceasta. Sursa foto: Zodiac Fire

Săptămâna aceasta, trei nativi se vor confrunta cu tot felul de probleme pe care cu greu le vor putea evita. Sunt ghinioniștii acestei săptămâni, iar multe dintre alegerile pe care le vor face nu vor fi suficiente pentru a evita anumite disensiuni ori stări interioare de disconfort cu ei înșiși ori față de anumite persoane.

Gemenii, Balanțele și Vărsătorii au o săptămână grea

Conform site-ului girly.ro, Gemenii, Balanțele și Vărsătorii vor avea parte de adevărate provocări până la finalul perioadei de 7 zile, adică până pe 1 septembrie. Se poate spune că aceste semne zodiacale vor încheia luna cu stângul. Pentru ele, singura speranță de mai bine este ca în luna septembrie să se redreseze toate lucrurile.

Gemenii vor avea o sensibilitate destul de accentuată, așa că acești nativi trebuie tratați cu mănuși în această perioadă. Vor prefera mai degrabă să se însingureze, căci lumea din jur li se va părea destul de rea și nu mai au energia necesară să facă față tuturor cicălelilor, mai mult sau mai puțin justificate, cu bună ori rea intenție deopotrivă.

zodii ghinion
Vărsătorii vor încheia lună cu o cumpănă majoră. Sursa foto: Vecteezy

Vărsătorii vor avea de pătimit din cauza dificultății cu care se vor exprima

Balanțele vor fi pe modul alert. Toate lucrurile li se vor părea un capăt de lume. Se vor simți în ceață și vor avea nevoie de niște coordonare. Un prieten bun sau o rudă s-ar putea să le întindă o mână de ajutor în perioada următoare. Pentru acești nativi vin, însă, și veștile bune, dar abia din luna septembrie. De pe la jumătatea lunii următoare se vor duce toate necazurile.

Vărsătorii vor avea și ei probleme emoționale. Nu vor reuși să exprime ceea ce simt la adevărata lor capacitate, așa că riscul de a fi prost înțeleși va fi mare. Ceea ce trebuie să facă ei pentru a se simți din nou în largul lor este să se desprindă complet de trecut, să lase relele în urmă și să se axeze pe lucrurile bune, deloc puțin, de altfel, din viața lor.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×