Horoscop Mihai Voropchievici pentru final de an. Din septembrie, multe zodii vor avea parte de schimbări majore

Dan Suta  Cristiana Astefanoaiei  
înHoroscop
22/08/2019, 16:50
Horoscop Mihai Voropchievici pentru final de an. Din septembrie, multe zodii vor avea parte de schimbări majore
Horoscop Mihai Voropchievici septembrie 2019. Sursa foto: antena3.ro

Astrologul Mihai Voropchievici a realizat previziunile pentru întregul an și, conform acestora, în ultimele patru luni de acum înainte lucrurile se vor schimba foarte mult pentru mulți dintre nativi. Gemenii își vor schimba locuința, poate chiar și jobul, iar Fecioarele trebuie să fie extrem de atente la ce urmează.

Horoscop Mihai Voropchievici final de an: Ce surprize pot apărea chiar de la 1 septembrie?

Berbecii vor avea un final de an fantastic de bun, cu schimbări pe toate planurile, scrie antena3.ro. Berbecii au știut ce să facă în primele opt luni, iar în ultima perioadă a anului vor fi recompensați pentru munca lor.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Taurii trebuie să mai lucreze la capitolul răbdare căci toate lucrurile bune vor veni. Ele nu anunță, de cele mai multe ori, dar sosesc atunci când trebuie.

horoscop mihai voropchievici septembrie 2019
Fecioarele vor avea o toamnă cu de toate. Sursa foto: antena3.ro

Fecioarele vor avea un final de an cu plusuri și minusuri

Gemenii s-ar putea muta din casă sau ar putea să își schimbe chiar și locul de muncă. Vor intra în posesia unor sume importante cu ajutorul cărora își vor putea achiziționa o locuință mai mare.

Racii trebuie să fie pregătiți pentru schimbări de orice natură. Multe dintre ele îi vor lua prin surprindere chiar de la începutul lunii septembrie.

Leii trebuie să continue să se preocupe de ei, de strălucirea lor. Ultimele 4 luni din an vor aduce multe vești plăcute. Egoismul în cazul lor este unul necesar.

Fecioarele vor avea un final de an cu plusuri și minusuri. Își vor da seama de anumite greșeli pe care le-au făcut și pentru care vor plăti, dar vor avea parte și de schimbări benefice absolut remarcabile.

Balanțele pot începe de la toamnă o nouă poveste de iubire, ori pot să o consolideze pe cea actuală. Cât despre Scorpioni, aceștia trebuie să fie ceva mai atenți la cei din jur și să nu mai intre în dispute. Vor fi sub protecție divină.

Săgetătorii vor fi și ei sub forță divină în perioada următoare. Din septembrie se schimbă foarte multe lucruri pentru acești nativi de foc. Capricornii vor fi nevoiți să dea dovadă de mai multă osteneală, de mai multă implicare, de mai multă îndârjire.

Vărsătorii vor fi în centrul atenției în perioada următoare. Pot încheia anul ca niște adevărate staruri, asta dacă vor ști să profite de oportunitățile care vor apărea. Peștii primesc bani. Din septembrie se pot redresa pe toate palierele.

 

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×