Zodiile din horoscop de care trebuie să te fereşti. Îţi vor face rău gratuit

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
21/08/2019, 16:51
Zodiile din horoscop de care trebuie să te fereşti. Îţi vor face rău gratuit
Cele 4 zodii de care trebuie să te ferești. Sursa foto: realitatea.net

„Pisica blândă zgârie rău”, spune o vorbă din moși-strămoși, iar această zicală este cât se poate de valabilă și în cazul semnelor zodiacale care au tendința de a face rău celor din jur, absolut gratuit. Aparent inofensive, aceste zodii manifestă o tendință uriașă spre fapte care nu le fac tocmai cinste, căutând să deranjeze și chiar să umilească fără a fi provocați în vreun fel.

Află dacă te numeri printre zodiile care fac rău gratuit

Chiar dacă se numără printre cele mai calculate și raționale semne zodiacale, nu puține sunt momentele în care Fecioarele se lasă furate de val și au tendința de a provoca dezamăgiri crunte persoanelor din jurul lor, mai ales când vine vorba de relațiile sentimentale. Nici colaborarea strict profesională nu este lipsită de tensiuni, astfel că va trebui să îți alegi cuvintele cu mare grijă dacă ai de-a face cu acești nativi.

Nici cu cei născuți în zodia Leului nu e de glumă, întrucât aruncă vorbe grele la adresa celor cu care intră în contact, chiar dacă nu întotdeauna sunt conștienți de comiterea acestor greșeli. Sunt atât de preocupați să laude propriile realizări sau calități, încât pur și simplu nu realizează că astfel îi jignesc pe cei dragi.

Fecioarele se numără printre zodiile care fac rău gratuit. Sursa foto: kfetele.ro
Fecioarele se numără printre zodiile care fac rău gratuit. Sursa foto: kfetele.ro

Racul adoră să joace rolul de victimă

Nativul din zodia Rac reușește cu mare ușurință să obțină atenția celor din jur, însă are, la rândul său, tendința de a le face rău. Este cu atât mai periculos cu cât adoră să joace rolul de victimă, postură care i se potrivește de minune. Inducând falsa impresie că are numai intenții pacifiste, îți va produce mari dezamăgiri, așa că este bine să stai departe de el.

De departe cel mai periculos semn zodiacal rămâne Scorpionul, grație talentului nativ de a face rau gratuit. Adoră să fie învăluiți în mister, pentru a se putea juca în voie cu mințile „victimelor”. În plus, au tendința de a se bucura de necazurile celorlalți, fără nicio remușcare.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×