Cele trei zodii care vor avea ghinion în toamna asta. Sunt urmărite de necazuri

Bogdan Solomon    Catalin Nae   
în Stiri mondene
07/08/2019, 17:06
Cele trei zodii care vor avea ghinion în toamna asta. Sunt urmărite de necazuri
Trei zodii vor avea parte de ghinion în această toamnă. Sursa foto: protv.ro

Toamna lui 2019 se anunță plină de surprize plăcute pentru cei mai mulți dintre nativi, cu reușite mai ales în ceea ce privește viața profesională. Cu toate acestea, trei dintre cele 12 semne zodiacale vor fi lovite de ghinion, ca și cum astrele ar fi conspirat tocmai împotriva lor, pentru a le transforma viața într-un coșmar. În realitate, însă, Universul îi pune la încercare, pentru a-i determina să ia decizii importante, ale căror beneficii se vor vedea ceva mai târziu.

Berbecii vor suferi din dragoste în această toamnă

Prin urmare, dacă ești născut/ă în zodia Berbecului, trebuie să te aștepți la o serie de situații nu tocmai plăcute, în special din punct de vedere sentimental. Relația cu partenenrul de viață va avea de suferit în următoarea perioadă și,  oricât ați încerca să comunicați deschis despre aceste probleme, ceva parcă nu mai funcționează ca înainte.

Nici viața profesională nu trece prin cele mai bune momente, mai ales că se adună responsabilitățile, creând o stare de tensiune care la un moment dat va refula, afectând comunicarea cu colegii de muncă. Încearcă, totuși, să-ți păstrezi calmul, nu rezolvi nimic dacă intri în conflict cu toată lumea.

Scorpionii sunt irascibili, iar Peștii trec printr-o despărțire

Dacă ești născut sub semnul Scorpionului, trebuie să ai mare grijă, pentru că nu te așteaptă o toamnă tocmai ca în povești. Chiar dacă încerci din răsputeri să-ți păstrezi calmul, faci față cu greu presiunilor venite din toate părțile și ai tendința de a deveni irascibili față de oricine îți iese în cale. În plus, persoana iubită pare să înțealagă exact pe dos tot ce îi comunici, în speranța că te va ajuta să treci mai ușor peste probleme.

În cazul în care ești născut în zodia Pești, nu te mai strădui atât de tare să îi demonstrezi partenenrului de viață cât de mult înseamnă pentru tine, întrucât va înțelege totul pe dos. Tensiunile în plan sentimental capătă proporții, mai ales din cauza prezenței lui Marte, unul dintre semnele tale dominante, în Taur.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×