Sfatul zilei de miercuri, 28 august. Balanța simte nevoia să socializeze cu prietenii vechi

Alexa Serdan    Cristiana Astefanoaiei   
în Horoscop
27/08/2019, 11:54
Sfatul zilei de miercuri, 28 august. Balanța simte nevoia să socializeze cu prietenii vechi
Citește sfatul zilei de marți, 27 august și află ce ți-au rezervat astrele. Care este domeniul în care vei excela. Sursa foto: radioiasi.ro

Sfatul zilei pentru data de 28 august, miercuri a fost pregătit. Astăzi multe dintre zodii simt nevoia să te relaxeze și să mediteze. Este una dintre acele zile în care sentimentele ies la suprafață și te reconectezi cu persoanele din trecut cu care nu ai mai ținut legătura.

Așa arată sfatul zilei de miercuri, 28 august

Berbec

Rezervă-ți timp pentru familie și treburile casnice. Dcaă ai ceva treburi pentru serviciu ar fi bine să le lași pentru o altă zi. Familia va aprecia atenția pe care le-o acorzi.

Taur

Simți nevoia să te descarci și să vorbești cu cineva. Ai multe pe suflet. Ai putea să așterni pe foaie toate gândurile care îți trec prin minte și să le analizezi când ești mai liniștit.

Gemeni

Situația financiară poate fi un subiect sensibil perioada aceasta. Nu te mai gândi la probleme pentru că vei găsi o rezolvare. Distrează-te și simte-te bine alături de prieteni și familie.

Rac

Te afli în centrul atenției și vorbești cu ușurință despre sentimentele tale. O persoană dragă îți va trezi sentimente frumoase, iar spre seară vei avea timp să meditezi asupra vieții tale.

Sfatul zilei pentru marți, 27 august 2019
Așa arată sfatul pentru ziua de marți, 27 august. Sursa foto: a1.ro

Leu

Ești o persoană extrem de sensibilă și ești rănit foarte ușor. Nu mai pune la suflet toate răutățile gratuite. Evită oamenii care știi că te stresează și lucrează în liniște la biroul de acasă.

Fecioară

Ești mai sociabil decât de obicei și interacționezi chiar și cu persoanele cu care nu ai nimic în comun. Încarcă-ți bateriile și petrece puțin timp singur dacă vrei să te liniștești psihic.

Balanță

Nu aștepta să fii recompensat sau apreciat la locul de muncă. Tu știi mai bine care sunt calitățile și aptitudinile tale. Nevoia de socializare te îndeamnă să comunici cu un prieten mai vechi.

Scorpion

Dacă reușești să-ți asculți rațiunea vei duce la bun sfârșit toate planurile. Focusează-te pe scopul principal pe care îl ai în acest moment și vei avea succes la locul de muncă, dar și pe plan personal.

Săgetător

Începe ziua meditând și vei avea parte numai de lucruri frumoase. Lasă-ți sufletul liber și spiritul tău va zbura până la nori. Fii liber precum pasărea cerului și nu vei avea nicio grijă.

Capricorn

Discuția cu un prieten foarte bun îți va lua o piatră de pe inimă. Te implici într-un proiect de suflet pe care l-ai gândit în urmă cu mult timp. E un început bun care va aduce multe schimbări.

Vărsător

Unii prieteni știu cum să-ți vorbească, iar tu te vei simți excelent. Ești sensibil la oamenii din jurul tău și vei lega o legătură profundă cu cineva la care nici nu te-ai gândit. Rămâi focusat pe ceea ce faci.

Pești

Nu prea ai chef de muncă și îți stă gândul numai la discuțiile pe care le-ai avut cu partenerul de viață. Te gândești numai la starea ta de bine, iar prietenii nu vor fi încântați de acest aspect.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×