Sfatul zilei pentru 11 august 2019. Vărsătorul pune pe primul loc starea sa sufletească

Catalin Nae    Alexa Serdan   
în Horoscop
10/08/2019, 14:37
Sfatul zilei pentru 11 august 2019. Vărsătorul pune pe primul loc starea sa sufletească
Vărsătorul ar trebui să se gândească mai mult la el și să pună pe primul loc sentimentele proprii. Sursa foto: pixabay.com

Citește sfatul pentru ziua de duminică și vezi care sunt cele mai importante evenimente. Persoanele născute în zodia rac sunt geloase astăzi și nu sunt prea agreabile. Cei născuți în zodia capricorn reușesc într-un final să se hotorască unde pleacă în concediu.

Sfatul zilei pentru 11 august pentru fiecare zodie

Berbec

Între viața personală și profesională este un echilibru perfect câștigat din greu. Ai câteva oportunități noi legat de job și astăzi este momentul ideal să decizi ce drum vrei să urmezi. Este o decizie pentru o durată nedeterminată, alege înțelep!

Taur

Tinzi să jignești și să superi oamenii din jurul tău. Nu îți place să te lași dus de val, dar poate ar fi cazul să te relaxezi. Închide ușa după oportunitățile care nu-ți aduc nimic bun. Uneori eforturile pe care le depui nu au niciun rezultat pozitiv.

Gemeni

Prietenii găsesc în tine un colac de salvare. Ești o persoană de încredere, iar prietenii vin la tine să se confeseze. Acordă mai mult timp familiei și renunță la așa-zișii prieteni care știu doar să te vorbească pe la spate.

Rac

Gelozia scoate la suprafață numai lucruri neplăcute. Oprește-te la timp și repară relația de cuplu. La locul de muncă trebuie să fii mai organizat dacă vrei să dai randament. Alege munca de echipă și împarte sarcinile cu colegii.

Leu

Debordezi de energie și astăzi reușești să faci niște schimbări importante în viața ta. Nu mai lua în calcul toate detaliile și nimicurile pentru că s-ar putea să pierzi esențialul. Fii mai atent la nevoile celor din jur.

Sfatul zilei pentru duminică, 11 august
Leul face astăzi schimbări importante în viața sa. Sursa foto: pixabay.com

Fecioară

Nu mai asculta de gurile rele. Numai tu știi cât muncești, mai devreme sau mai târziu vor vedea și ceilalți. Ești o fire foarte sensibilă și s-ar putea să pui la suflet supărările prietenilor. Încearcă să te detașezi ușor.

Balanță

Farmecul tău deosebit te va ajuta astăzi să legi prietenii noi. Vrei să fii o persoană perfecționistă, dar s-ar putea să pierzi din vedere lucrurile simple. Nu te pierde cu firea și învață să-ți impui punctul de vedere.

Scorpion

Astăzi râzi cu gura până la urechi așa cum nu ai mai făcut de mult. Prietenii care te încojoară îți dau o stare de spirit extraordinară. Vrei ca ziua aceasta să nu se mai termine. Ai putea trăi veșnic într-o fericire și liniște deplină.

Săgetător

Încearcă să îmbunătățești relația cu familia. Nu ezita să asculți sfaturile celor din jur. Ți-ar prinde bine să afli și părerea celorlalți. Ai multe talente ascunse și ar fi timpul să le scoți la iveală. Îți va face plăcere să faci ceva nou.

Capricorn

Planifică vacanța de vară, nu mai sta degeaba. Luna august va trece și nu vei avea timp nici să clipești. Profită de aceste clipe frumoase. Ai susținerea familiei care te îndeamnă să ieși în oraș, să te plimbi și să exploreze noi locuri.

Vărsător

Pune pe primul loc interesele proprii și gândește-te mai mult la fericirea ta. Tu ai multe afaceri în minte mai trebuie doar să le dai curs. Nu e de ajuns doar să le așterni pe hârtie. Ai mai multe șanse de succes dacă colaborezi cu persoana iubită.

Pești

Ești sentimental și te gândești prea mult la trecut. Răscolești albumul cu amintiri și îți amintești cu drag de clipele frumoase. O persoană din trecut îți trezește amintiri pasionante. Sunt șanse mari să reluați relația.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×