Sfatul zilei pentru vineri, 9 august. Săgetătorul nu are suport moral din partea prietenilor

Catalin Nae    Alexa Serdan   
în Stiri mondene
08/08/2019, 16:36
Sfatul zilei pentru vineri, 9 august. Săgetătorul nu are suport moral din partea prietenilor
Citește aici sfatul zilei de vineri, 9 august și află ce ți-au rezervat astrele. Sursa foto: realitatea.net

Am pregătit sfatul zilei pentru vineri, 9 august. Citește în rândurile de mai jos ce au pregătit astrele pentru cele 12 zodii ale horoscopului european. Află care este zodia care este presată de timp și nu termină toate sarcinile pe care le are de îndeplinit. Vezi care este semnul zodiacal care are energie toată ziua sau zodia care pleacă în vacanță.

Așa arată sfatul zilei de vineri, 9 august

Berbec

Primești o veste pe care nu vrei să o crezi. Păstrează-ți calmul și fă cercetări până afli care este adevărul. Până a doua zi lucrurile se vor rezolva de la sine. Nu dispera este și mâine o zi.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Taur

Ești extenuat și ai acumulat multe frustări. Renunță la stres și nu îți mai tulbura somnul. Nu mai țipa la oamenii din jurul rău, nu au nicio vină. Relaxează-te și dormi cel puțin 8 ore.

Gemeni

Astăzi ești nervos și reacționezi impulsiv. Temperează-te până nu îi îndepărtezi pe toți din jurul tău. S-ar putea să regreți ce ai spus. Evită discuțiile aprinse și certurile inutile.

Rac

S-ar strâns multe sarcini de îndeplinit. Timpul te presează să le rezolvi și s-ar putea să dai greș. Nu te panica, ia-le pe rând și până la sfârșitul zilei le vei rezolva. Lucrurile sunt de fapt foarte simple.

Citește ce ți-a rezervat sfatul zilei
Sfatul zilei pentru vineri, 9 august. Sursa foto: ezodii.com

Leu

Te gândești la soluții care să-ți aducă mai mulți bani. Nu mai fii pesimist și ia atitudine. Banii nu vor cădea din cer. Dacă simți că nu mai reziști ieși la o plimbare și limpezește-ți mintea.

Fecioară

Este momentul să te gândești unde mergi în concediu. Planifică-ți vacanța și alege o destinație unde să te destinzi. Nu te mai gândi la serviciu, relaxează-te și distrează-te alături de cei dragi.

Balanţă

Ai foarte multă energie. Ești încrezător în forțele proprii și vei depăși toate obstacolele care îți ies în cale. Stai departe de situațiile conflictuale și de oamenii care te vorbesc pe la spate.

Scorpion

Astăzi te răsfeți și îți cumperi tot ce-ți face plăcere. Mare atenție la buget, nu ai o situație extraordinară. Gândește-te înainte de a investi într-o haină pe care nu o vei purta prea curând.

Săgetător

Planurile nu îți reușesc și nu pentru că nu ai avea determinare, ci pentru că nu ai susținere. Prietenii și familia nu mai cred în planurile tale. Este posibil să apară frustări, dar nu dispera.

Capricorn

Ești o persoană foarte analitică și meticuloasă. Te concentrezi pe lucrurile cu adevărat importante și îți rămâne timp liber și pentru a citi o carte sau a viziona un film bun alături de persoana iubită.

Vărsător

Debordezi de energie, dar nu o irosi aiurea. Ai ceva idei așternute pe foaie, poate este cazul să le pui în aplicare. Fă acea schimbare majoră în viața ta despre care vorbești de foarte mult timp.

Peşti

Ai multe sarcini la locul de muncă, dar și acasă. Nu știi cum să le împarți și s-ar putea să clachezi. Ești foarte vulcanic și s-ar putea să jignești persoanele din jurul tău fără să-ți dai seama.

 

 

 

 

 

Închide ×