Sfatul zilei de 7 august 2019 pentru fiecare zodie. Capricornii trebuie să își ceară iertare

Catalin Nae    Dan Suta   
în Horoscop
06/08/2019, 11:53
Sfatul zilei de 7 august 2019 pentru fiecare zodie. Capricornii trebuie să își ceară iertare
Sfatul zilei de 7 august 2019 pentru fiecare zodie. Sursa foto: Allure Magazine

Citește sfatul zilei de 7 august 2019 și află care sunt principalele provocări ale momentului pentru zodia ta. Descoperă numărul norocos al zilei de 7 august. Printre zodiile care vor avea parte de o zi destul de complicată se numără Capricornii. Anumite greșeli ale trecutului se vor întoarce asupra lor.

Sfatul zilei de 7 august 2019 pentru zodia ta

Berbec: Nu căuta adevărul în locurile foarte ascunse pentru că este chiar sub nasul tău. Trebuie doar să fii puțin mai vigilent, mai atent, mai circumspect. Numărul norocos al zilei: 13.

Taur: Învață, învață, învață! Doar așa poți să obții ceea ce dorești, mai ales dacă vrei să evoluezi din punct de vedere profesional. Numărul norocos al zilei: 6.

sfatul zilei de 7 august 2019
Fecioarele trebuie să se bucure mai mult de lucrurile frumoase., le sfătuiește astrele. Sursa foto: cbc.ca

Leii sunt încurajați să fie un pic mai romantici

Gemeni: Nu lăsa pe mâine ce poți face azi! Trebuie doar să te organizezi mai bine, să fii mai atent la ordinea în care te apuci de anumite treburi. Numărul norocos al zilei: 1.

Rac: Nu te plânge de insuccesele pe care le bifezi dacă știi că nu te-ai străduit suficient. Este momentul să îți asumi anumite greșeli. Numărul norocos al zilei: 2.

Leu: Uneori chiar e indicat să spui persoanei cu care împarți totul că o iubești. Nu te sfii să faci declarații de dragoste. Numărul norocos al zilei: 3.

Fecioară: Rupe-te de vacarmul cotidian și fă ceea ce îți place alături de prietenii tăi dragi. Bucură-te de o zi minunată, însorită, la fel ca tine. Numărul norocos al zilei: 9.

Balanță: Pune în balanță avantajele și dezavantajele acțiunii tale majore de la locul de muncă. Numărul norocos al zilei: 11.

Scorpion: Pleci de la niște ipoteze greșite în rezolvarea anumitor sarcini de serviciu. Poate că este momentul să abordezi altfel lucrurile. Numărul norocos al zilei: 8.

Săgetător: Originalitatea va fi întotdeauna apreciată. Îndrăznește să fii tu și nu te mai lua după tiparele impuse de societate. Numărul norocos al zilei: 10.

Capricorn: Cere-ți iertare de la oamenii în fața cărora ai greșit. E momentul să arăți că îți pasă de cei din jur și că știi să repari anumite lucruri făcute prost. Numărul norocos al zilei: 4.

Vărsător: Visează, dar mai coboară cu picioarele pe pământ din când în când. E timpul să începi să faci ceva pentru a realiza ceea ce îți dorești. Numărul norocos al zilei: 7.

Pești: În viață pierzi pe de o parte și câștigi pe altă parte. Nu te panica dacă azi primești vești proaste din punct de vedere financiar. Vei vedea că nimic nu e întâmplător. Numărul norocos al zilei: 5.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×