Sfatul zilei de 10 august 2019 pentru fiecare zodie. Leii au nevoie de un moment de respiro

Catalin Nae    Dan Suta   
în Horoscop
09/08/2019, 16:26
Sfatul zilei de 10 august 2019 pentru fiecare zodie. Leii au nevoie de un moment de respiro
Sfatul zilei de 10 august 2019. Sursa foto: blog.jeffcolemanwrites.com

Citește sfatul zilei de 10 august 2019 pentru zodia ta și află care sunt principalele provocări ale momentului. Află care este numărul norocos al zilei pentru tine. Leii au nevoie de un moment de respiro pentru că se simt extrem de obosiți. Fecioarele au parte de o zi perfectă, în care se bucură de tot ce e mai frumos.

Sfatul zilei de 10 august pentru zodia ta

Berbec: Trebuie să te gândești ceva mai serios la planurile tale de viitor, să te implici puțin mai mult, să acționezi mai convingător. Numărul norocos al zilei: 13.

Taur: Nu te lua după ce tot ce spun X și Y. Știi foarte bine ce ai de făcut și cum să te raportezi la lucrurile care contează. Numărul norocos al zilei: 5.

Gemeni: Nu căuta nod în papură persoanei iubite, ci accept-o cu calitățile și defectele pe care le are. Numărul norocos al zilei: 9.

sfatul zilei 10 august 2019
Fecioarele trebuie să profite de toate lucrurile frumoase. Sursa foto: timewheel.com

Scorpionii trebuie să se rupă de cercurile toxice

Rac: Cine știe ce e în sufletul tău nu te judecă, dar pentru asta e nevoie să te deschizi și tu puțin mai mult. Numărul norocos al zilei: 10.

Leu: Uită de toate problemele și ia o pauză de la balamucul în care te-ai implicat în ultimele zile. Numărul norocos al zilei: 3.

Fecioară: Profită din plin de această zi minunată. Ai toate motivele să zâmbești, să te bucuri de tot ce ai reușit să obții cu propria ta sudoare. Numărul norocos al zilei: 6.

Balanță: Pune în balanță avantajele și dezavantajele proiectului în care vrei să te implici cu atâta ardoare. Ia deciziile cu cap. Numărul norocos al zilei: 2.

Scorpion: Rupe-te de cercurile toxice, de oamenii falși și de cei care te laudă doar atunci când vor să obțină ceva de la tine. Numărul norocos al zilei: 11.

Săgetător: Ai de ales între două rele și parcă tot nu îți vine a crede că ai ajuns iar în același punct critic. Numărul norocos al zilei: 1.

Capricorn: Nimic nu se compară cu o zi în care oamenii din jurul tău îți arată iubire și respect, iar asta te face să plutești de fericire. Numărul norocos al zilei: 7.

Vărsător: Trebuie să iei în calcul toate variantele deciziei pe care vrei să o iei din punct de vedere profesional. Numărul norocos al zilei: 4.

Pești: Nu ești tocmai în apele tale, dar acum trebuie să faci eforturi suplimentare pentru a face față intemperiilor. Numărul norocos al zilei: 12.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×