Sfatul zilei de vineri, 27 septembrie. Racul a strâns foarte multe frustări și va răbufni

Alexa Serdan   
în Horoscop
26/09/2019, 17:13
Sfatul zilei de vineri, 27 septembrie. Racul a strâns foarte multe frustări și va răbufni
Vezi ce ți-a rezervat sfatul zilei de vineri, 27 septembrie. Sursa foto: superbebe.ro

Sfatul zilei pentru data de 27 septembrie 2019 aduce vești bune pentru mai multe zodii ale horoscopului european. Așa se face că vineri va fi o zi liniștită, fără prea multe problemele pentru nativii născuți în zodiile gemeni, capricorn și pești. Citește în rândurile de mai jos ce se întâmplă și cu restul zodiilor.

Acesta este sfatul zilei pentru vineri, 27 septembrie 2019

Berbec

Nu te grăbi să termini sarcinile pe care le ai de îndeplinit. Ia-le ușor dacă nu vrei să dai greș. Oboseala își spune cuvântul și s-ar putea să faci greșeli de nereparat. Rezolvă treburile pas cu pas. Este și mâine o zi.

Taur

Lucrurile par anoste, dar dacă pui mai mult suflet vei vede că totul va căpăta sens. Pasiunea este cheia succesului. Bucură-te de perspectivele care se zăresc în depărtare. Spre seară vei avea parte de o bucurie neașteptată.

Gemeni

Te-ai înscris la cursuri unde vei învăța foarte multe lucruri noi. Toate neclaritățile pe care le aveai se vor elucida. Fii stăpân pe tine dacă vrei să ajungi din ucenic, maestru. Trage tare astăzi, iar mâine vei sta liniștit.

Vezi ce ți-a rezervat sfatul zilei de vineri,
Așa arată sfatul zilei de vineri, 27 septembrie. Sursa foto: avantaje.ro

Rac

Ai strâns foarte multe neliniști și frustări din care nu mai știi cum să ieși. Ascultă sfatul unui prieten apropiat și îndepărtează-te de prăpastie. Ar fi cazul să nu-ți mai plângi de milă și să ridici capul sus. Toate au o rezolvare.

Leu

Ai o atitudine cam agresivă, iar cei din jurul tău se vor îndepărta. Te îndrepți într-o direcție greșită din care nu vei mai avea scăpare. Renunță la crizele de furie și canalizează-ți energia spre lucruri constructive.

Fecioară

Atragi de partea ta tot felul de oameni. Nu prea știi să-ți alegi prietenii potriviți și s-ar putea să-i atragi și pe alții în acest cerc vicios. Gândește-te bine care sunt persoanele care merită încrederea ta și care te susțin.

Balanță

Uneori chiar și planurile bine puse la punct au o mică fisură. La fel se va întâmpla și în situația ta. Nu îți pierde răbdarea și încrederea. Ești capabil să remediezi situația. Riscuri pot apărea la orice pas, asumăți-le.

Scorpion

Lasă grijile de la serviciu, acolo. Nu pleca acasă încărcat cu sarcinile pe care nu ai reușit să le rezolvi azi. Discută cu partnerul de viață despre preocupările pe care le ai și luați o decizie împreună. Spre seară te vei relaxa și vei ieși în oraș.

Săgetător

Ești o persoană optimistă, dar acum nu prevezi lucruri bune pentru viitorul tău. Nu crede tot ce se spune despre tine. Nu pune la suflet toate răutățile gratuite pe care le auzi. Tu știi mai bine ce poți să faci.

Capricorn

Nu asculta numai mintea atunci când iei o decizie. Ascultă-ți și inima. Dacă vei reuși să le îmbini vei găsi combinația perfectă. Încearcă să găsești o cale de mijloc. Fii echilibrat, iar decizia cea bună nu va întârzia să apară.

Vărsător

Ești sceptic legat de prieteni noi, dar s-ar putea să fii primit cu brațele deschise. Un colectiv nou înseamnă experiențe noi, dar și prieteni noi. Poate nu te vei simți bine la început, dar apoi te vei integra perfect.

Peşti

Ia o pauză binemeritată dacă simți că nu mai reziști. Nu claca în fața situației în care ai intrat. Pune-ți ordine în gânduri, relaxează-te și soluția va ieși la suprafață. Toate problemele au soluții, trebuie doar să le descoperi.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×