Sfatul Zilei de joi, 26 septembrie. Scorpionii primesc vești bune

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
25/09/2019, 13:38
Sfatul Zilei de joi, 26 septembrie. Scorpionii primesc vești bune
Nativii din zodia Scorpion au parte de vești bune. Sursa foto:observator.tv

FANATIK  aduce sfatul zilei de joi, 26 septembrie 2019, pentru fiecare zodie în parte, iar veștile sunt cât se poate de bune, mai ales pentru cei născuți în zodia Scorpion, care vor avea parte de succese notabile la locul de muncă. În plus, viața sentimentală merge ca pe roate, iar cei aflați în căutarea sufletului pereche au șansa de a-l întâlni.

Așa arată sfatul zilei de joi, 26 septembrie

Berbec

E posibil să intri  în posesia unor bani promişi încă de luna trecută. Discuţiile despre  investiţii şi afaceri te preocupă foarte tare, mai ales că ţi-ai făcut nişte planuri de viitor. Ai speranţe mari că te vei redresa financiar în perioada imediat următoare. Numărul norocos al zilei: 11

Taur

Ai planuri mari, însă nu le poți duce la îndeplinire, pentru că sunt unii care îţi tot pun beţe în roate. Încearcă să îți păstrezi calmul și să privești dincolo de refuzurile sau lamentările lor. Numărul norocos: 5.

Sfatul zilei de 26 septembrie aduce vești bune pentru majoritatea nativilor. Sursa foto: timpul.md
Sfatul zilei de 26 septembrie aduce vești bune pentru majoritatea nativilor. Sursa foto: timpul.md

Gemeni

Nu ești deloc în apele tale. iar lipsa bunei dispoziţii te afectează. În plus, trebuie să iei o decizie importantă și nu ești deloc hotărât, așa că te sfătuim să alegi cu sufletul de data asta. Numărul norocos al zilei: 8.

Rac

Ţi-e gândul tot la muncă și îţi asumi sarcini complicate, care necesită un consum imens de energie. E bine că ai ambiție, însă nu neglija perioadele de odihnă. Numărul norocos: 2.

Leu

Primeşti o informaţie greşită pe care, din prea mult entuziasm, nu o mai verifici, şi astfel riști să ajungi într-o direcție greșită. Ar fi bine să ceri mai multe detalii din alte surse, înainte de a lua o decizie. Numărul norocos: 6.

Fecioară

Eşti mai retras astăzi, nu îţi găseşti cuvintele potrivite, deşi se vede pe chipul tău că în interior s-a stârnit o adevărată furtună de sentimente şi trăiri. Ai nevoie de un sfat prietenesc din partea unei persoane dragi, pentru că nu ai vrea ca un străin să afle ceea ce simţi. Numărul norocos: 10

Balanță

Ca să duci mai departe un proiect, ai avea nevoie de un sprijin important, deci gândeşte-te la persoanele pe care şi tu le-ai ajutat cu alte ocazii. În astfel de momente poţi afla cine ţine la tine, pentru că numai la nevoie prietenul adevărat iese la lumină. Numărul norocos: 15.

Scorpion

Veştile bune sosesc azi din mai multe direcţii. Atmosfera este atât de veselă şi de optimistă, încât merită să profiţi din plin de tot ceea ce se petrece bun în jurul tău și să lași deoparte grijile care te macină de ceva vreme. Numărul norocos: 12.

Săgetător

Deşi eşti o fire sociabilă și adori să te afli în preajma oamenilor, de data aceasta există cineva  a cărei prezenţă te deranjează. Caută persoana potrivită care te poate asculta, deoarece o mărturisire între patru ochi va avea un efect pozitiv asupra psihicului tău. Numărul norocos: 9.

Capricorn

Nu reuşeşti să mulţumeşti pe nimeni astăzi. Ai  colegi care-ţi dau nişte replici dure sau sunt cu nasul pe sus, făcând pe șefii, iar această atitudine te scoate din minți. Încearcă, totuși, să-ți păstrezi calmul. Numărul norocos: 18.

Vărsător

 Ai alături  o persoană la fel de implicată şi de entuziasmată, care te stimulează şi te face să înaintezi mai repede spre visul tău. Cu astfel de oameni, orice drum pare mai ușor de străbătut. Numărul norocos: 17.

Pești

Uită măcar pentru o zi de grijile tale şi încearcă să te simţi bine, mai ales că atmosfera este numai bună pentru o mică petrecere. Numărul norocos: 1.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×