Sfatul zilei de miercuri, 25 septembrie. Balanțele trebuie să ia decizii importante

Bogdan Solomon    Catalin Nae   
în Stiri mondene
24/09/2019, 10:34
Sfatul zilei de miercuri, 25 septembrie. Balanțele trebuie să ia decizii importante
Balanțele trebuie să asculte fatul zilei de miercuri, 25 septembrie. Sursa foto: bunadimineata.ro

FANATIK îți prezintă sfatul zilei de miercuri, 25 septembrie, pentru fiecare zodie în parte. Dacă ești născut sub semnul Balanței, trebuie să știi că te așteaptă o etapă a lămuririlor, în care va trebui să acționezi numai pe cont prorpiu. Chiar dacă prietenii nu ezită să îți sară în ajutor, încearcă să treci sfaturile lor printr-un filtru cât se poate de fin.

Așa arată sfatul zilei din data de 25 septembrie

Berbec

Cu sau fără ajutorul celor din jur, ai o misiune și trebuie să o duci la îndeplinire. Nu te îngrijora, ai acumulat suficientă experiență încât să faci față presiunilor fără probleme. Nu te mai lași păcălit atât de ușor și este foarte bine că ai realizat, în sfârșit, că nicio faptă rea nu rămâne nepedepsită. Numărul norocos: 7.

Taur

Problemele din ultima vreme te apasă și te fac din ce în ce mai irascibil. Ai tendința să reacționezi tot mai dur atunci când nu trebuie și mai ales față de cine nu trebuie. Încearcă să îți stăpâneșți emoțiile, nu rezolvi nimic dacă îți verși nervii pe cei dragi. Numărul norocos: 5.

Sfatul zilei de miercuri, 25 septembrie. Sursa foto: cosmopolitan.ro
Sfatul zilei de miercuri, 25 septembrie. Sursa foto: cosmopolitan.ro

Gemeni

Problemele de sănătate pot deveni din ce în ce mai serioase, așa că ai grijă la alimentație și renunță la proastele obiceiuri. Vei vedea că în curând te vei simți mai bine. Numărul norocos: 3.

Rac

Uneori ai tendința să hrănești din suferințele celorlalți, iar această atitudine nu-ți face deloc bine. Ține minte că roata se întoarce și s-ar putea ca nimeni să nu te mai sprijine când vei avea nevoie. Încearcă să te concentrezi pe aspectele care contează cu adevărat. Numărul norocos: 8.

Leu

Ai ocazia să-i spui unei persoane apropiate cât de rău îți pare că ai bănuit-o de fapte necurate și chiar ai aruncat cu jigniri. Construiește-ți pașii numai pe lucruri pozitive și evită prejudecățile. Fă-ți curaj să-i ceri iertare și vei vedea că totul va reveni la normal. Numărul norocos: 10.

Fecioară

Ești nevoit  să faci față sfidării, nepăsării, ignoranței și tupeului unei persoane față de care încă nutrești sentimente pure. Încearcă să te detașezi de toate aceste lucruri și să o privești ca pe oricare alta. Îți faci singur rău dacă speri că va mai fi ceva între voi. Numărul norocos: 12.

Balanță

Nu mai ești de mult copilul răsfățat al familiei, așa că încearcă să te obișnuiești cu noul tău statut, acela de persoană matură și responsabilă pentru tot ceea ce i se întâmplă. Chiar dacă te poți baza oricând pe ajutorul prietenilor, unele lucruri le poți rezolva doar pe cont propriu. Numărul norocos: 15.

Scorpion

Simți că nu mai ai nicio resursă și că sufletul tău a obosit. Simți cum atârnă toate secundele precum niște bolovani. Ai puțină răbdare și vei vedea că norii gri vor dispărea. Între timp, ar fi bine să meditezi și să adopți un stil de viață cât mai sănătos, chiar dacă tentația viciilor e foarte mare. Numărul norocos: 6.

Săgetător

Un gest aparent minor, dar important pentru sufletul tău îți va face ziua mai frumoasă. Astfel de momente îți demonstrează că, indiferent câte necazuri se abat asupra ta, vei avea nevoie mereu de colțul tău de Rai, acela în care nimeni nu îți cere socoteală pentru lacrimile și zâmbetele tale. Numărul norocos: 14.

Capricorn

Chiar dacă trebuie să te aperi, încearcă să o faci  doar cu arme legale. Nu trișa și nu îi determina pe ceilalți să creadă altceva despre tine. O bătălie se câștigă cu sufletul pus pe tavă și cu argumentele cele mai solide. Numărul norocos: 13.

Vărsător

Poate că e cam devreme să îți asumi responsabilități în relația cu partenerul de viață, dar ia în calcul că timpul trece și mai târziu vei regreta că ai pus cariera pe primul plan. Numărul norocos: 18.

Pești

Dacă ai probleme, încearcă să te descarci. Nu îți face bine să ții totul în tine, așa că țipă, cere ajutorul oricui crezi de cuviință. Trebuie să atragi atenția pentru ca ceilalți să îți asculte problemele. Numărul norocos: 9.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×