Sfatul zilei de duminică, 22 septembrie 2019. Balanța nu poate fi mulțumită ușor

Catalin Nae    Alexa Serdan   
în Horoscop
21/09/2019, 16:01
Sfatul zilei de duminică, 22 septembrie 2019. Balanța nu poate fi mulțumită ușor
Vezi ce se întâmplă cu zodiile în ziua de duminică, 22 septembrie 2019. Sursa foto: moldova9.com

Sfatul zilei pentru duminică, 22 septembrie 2019, a fost pregătit. Citește în rândurile de mai jos care sunt zodiile care vor pleca într-o excursie sau care sunt zodiile care fac schimbări radicale. Spre exemplu, nativii născuți în zodia gemeni luptă pentru tot ce-și doresc și mereu ies învingători.

Acesta este sfatul zilei pentru duminică, 22 septembrie 2019

Berbec

Evită situațiile conflictuale și discuțiile în contradictoriu. Este o zi ideală pentru odihnă și relaxare. Stai departe de agitația orașului și petrece mai mult timp în natură. Mergi la o plimbare în parc sau un picnic alături de prietenii apropiați.

Taur

Chiar dacă este weekend nu vei avea parte de odihnă. O persoană apropiată are nevoie de ajutorul tău și nu îl poți refuza. Seara partenerul de viață te invită la o cină în oraș și ai ocazia să te relaxezi.

Gemeni

Ascultă-ți intuiția și lucrurile se vor așeza în favoarea ta. Luptă cu toate armele pentru lucrurile care îți fac plăcere. Vei descoperi că ești o persoană puternică care are nevoie doar de un mic imbold.

Așa arată sfatul zilei de 22 septembrie 2019
Citește aici sfatul zilei pentru duminică, 22 septembrie 2019. Sursa foto: publika.md

 

Rac

Weekend-ul acesta pleci într-o excursie în care vei descoperi oameni și locuri noi. Profită de vremea frumoasă de afară și plimbă-te în aer liber. Încarcă-ți bateriile pentru că săptămâna viitoare vei avea multă treabă.

Leu

S-ar putea să te trezești într-o situație din care nu mai știi să ieși. Nu te implica în chestiuni pe care știi că nu le stăpânești și nu le poți duce la capăt. Găsește micile bucurii care îți fac viața mai frumoasă.

Fecioară

Ești epuizat și vei face câteva greșeli care te vor afecta pe termen lung. Odihnește-te înainte de a pleca la birou dacă nu vrei să dai greș. Este posibil ca spre finalul zilei să-ți amintești că trebuie să mai și respiri.

Balanţă

Nu ești prea productiv sâmbătă aceasta. Ești nemulțumit de absolut tot ce se întâmplă în jurul tău. Prietenii vor observa acest lucru și te vor îndepărta. Ieși din această situație până nu este prea târziu.

Scorpion

Vrei să faci o schimbare radicală și începi cu coafura. Vrei să deții controlul asupra vieții tale și ți-ai făcut un program strict pe care îl urmezi fără niciun dubiu. Muncești foarte mult, dar vei fi răsplătit cât de curând.

Săgetător

Ai multe activități de rezolvat astăzi, dar nu ai starea necesară. Nu ești tocmai profesionist când suni la birou să anunți că ești răcit, dar situația este cu totul alta. Ești cu moralul la pământ, stai mai mult cu prietenii și distrează-te.

Capricorn

Întâlnește-te cu un prieten pe care nu l-ai mai văzut de mult și cu care ai cam pierdut legătura. Mergeți într-un loc special în care ai multe amintiri. Zâmbește, este o zi frumoasă. Bucură-te de timpul tău liber într-un mod inedit.

Vărsător

Ai vrea să faci foarte multe lucruri, dar nu ai timpul necesar. Nu-ți îngreuna viața cu sarcini care te țin pe loc. Învață să alegi doar activitățile din care rămâi cu ceva bun. Fă o listă cu evenimentele care sunt favorabile pentru persoana ta.

Peşti

Te-ai decis să faci voluntariat, iar azi vei lucra cu copii. Oferă-le o bucurie și petrece timp alături de ei. Ai grijă să nu te încarci cu foarte multe obligații. O persoană apropiată este dispusă să-ți asculte ideile și gândurile.

 

 

 

 

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×