Sfatul Zilei de sâmbătă, 21 septembrie. Gemenii au nevoie de timp pentru ei

Bogdan Solomon    Catalin Nae   
în Stiri mondene
20/09/2019, 14:53
Sfatul Zilei de sâmbătă, 21 septembrie. Gemenii au nevoie de timp pentru ei
Sfatul zilei vine cu vești bune pentru majoritatea zodiilor. Sursa foto: revistateo.ro

FANATIK îți aduce sfatul zilei de sâmbătă, 21 septembrie 2019, pentru fiecare zodie în parte! Cei mai mulți dintre nativi se vor bucura de un sfârșit de săptămână, mai ales în plan profesional. Pentru Berbeci, în schimb, viața sentimentală nu vine cu cele mai bune vești. De aceea, este indicat să asculte sfatul de astăzi, pentru a încerca să evite o eventuală ruptură definitivă. Totodată, Gemenii simt nevoia să se detașeze de problemele celor din jur și să-și facă puțin timp pentru ei.

Așa arată sfatul zilei de sâmbătă, 21 septembrie

Berbec

Nu îți pierde speranța, chiar dacă relația cu persoana iubită nu merge tocmai cum ți-ai fi dorit. Ghidează-te după intuiție, azi trebuie să gândești cu inima. Numărul norocos al zilei: 5.

Taur

Nu te aștepta ca lumea să te înțeleagă din prima, asta dacă ții morțiș să arăți că ești diferit și iei decizii distincte de ale majorității. Numărul norocos al zilei: 2.

Berbecii au probleme în dragoste. Sursa foto: click.ro
Berbecii au probleme în dragoste. Sursa foto: click.ro

Gemeni

Încearcă să te apleci asupra sufletului tău, să îți ceri iertare dacă ai greșit. Jignirile tale aruncate la nervi pot face mult rău oamenilor din jur. Numărul norocos al zilei: 9.

Rac

Ai planificat o întâlnire importantă azi, dar ești nevoit să o amâni. Nu te demoraliza din cauza schimbării programului. Se mai întâmplă să nu îți iasă toate din prima. Numărul norocos al zilei: 3.

Leu

Te simți împlinit alături de partenerul tău, mai ales că nimic nu se compară cu clipele de tandrețe pe care ți le oferă. Ține-l aproape și bucură-te de această relație care te face fericit. Numărul norocos al zilei: 10.

Fecioară

Nu mai analiza totul de-a fir a păr pentru că nu te ajută cu absolut nimic. Dacă vrei să afli anumite adevăruri, întreabă, fii sincer, provoacă-i pe ceilalți la discuții. Numărul norocos al zilei: 12.

Balanță

Încearcă să nu aduci și acasă nervii de la locul de muncă. Riști să destabilizezi armonia din familie și asta nu e deloc în avantajul tău. Numărul norocos al zilei: 15.

Scorpion

Profită de fiecare sfat, de fiecare povață pe care o descoperi astăzi. Ai șansa să te înconjori de oameni cu foarte mare experiență. așa că nu o rata. Numărul norocos al zilei: 10.

Săgetător

Nu pune la suflet criticile prietenilor. Unele dintre ele te pot ajuta să te dezvolți mai bine, să îți descoperi greșelile și să te perfecționezi. Numărul norocos al zilei: 9.

Capricorn

Cei mici te acaparează cu atenția lor și te gândești cum ar fi să ai și tu un copil. Știi cum e? Planul trebuie doar pus în practică. Numărul norocos al zilei: 7.

Vărsător

Nu faci față rebeliunii celor din jurul tău și simți că energiile negative îți pun capac astăzi. Depășește situația cu mult calm. Lasă reacțiile nervoase deoparte. Numărul norocos al zilei: 16.

Pești

Nu-i privi pe ceilalți ca pe niște clone ale tale. Oamenii sunt foarte diferiți și dacă vrei să ai parte de înțelegere, nu îi obliga pe ceilalți să fie ca tine. Numărul norocos al zilei: 10.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×