Sfatul zilei de 24 septembrie 2019. Berbecii trebuie să vorbească la momentul potrivit

Catalin Nae    Dan Suta   
în Horoscop
23/09/2019, 09:41
Sfatul zilei de 24 septembrie 2019. Berbecii trebuie să vorbească la momentul potrivit
Sfatul zilei de 24 septembrie 2019. Sursa foto: encolombia.com

Citește sfatul zilei de 24 septembrie 2019 și află care sunt principalele provocări ale momentului pentru zodia ta. Descoperă și care este numărul tău norocos de azi. Pentru Berbeci, lucrurile se complică nițel indiferent de cercul în care alege să se integreze, așa că trebuie să învețe să vorbească doar atunci când trebuie.

Sfatul zilei de 24 septembrie pentru fiecare zodie

Berbec: Nu vorbi neîntrebat și bucură-te de fiecare clipă pe care o petreci alături de persoane de la care ai foarte multe de învățat. Numărul norocos al zilei: 4.

Taur: Nu implica emoțiile la locul de muncă. Încearcă să te detașezi de toate privirile malefice ale celor din jur. Numărul norocos al zilei: 10.

Gemeni: Nimic nu se compară cu momentele în care îți sunt recunoscute meritele. Azi primești o veste bună de care ar fi bine să profiți. Numărul norocos al zilei: 11.

sfatul zilei 23 septembrie 2019
Leii nu trebuie să risipească lucrurile valoroase pe care le au. Sursa foto: Fine Art America

Racii trebuie să ignore anumite voci din fundal

Rac: Cine te cunoaște, știe cum să se poarte cu tine. Nu îți bate capul pentru persoanele care nu merită nici atenția, nici afecțiunea ta. Numărul norocos al zilei: 3.

Leu: Nu risipi puținele lucruri valoroase pe care le mai ai, cum ar fi timpul. Ești un privilegiat din acest punct de vedere, așa că nu te mai plânge. Numărul norocos al zilei: 1.

Fecioară: Încearcă să îți recuperezi pozitivitatea, energia de care debordai acum câteva zile. Trebuie să îndepărtezi cu orice preț orice gând negativ. Numărul norocos al zilei: 2.

Balanță: Nu îi critica pe cei din jur dacă nu ai idee ce traiectorie au avut ori cum și-au organizat viața până acum. Numărul norocos al zilei: 9.

Scorpion: Ia doar sfaturile pe care le consideri importante pentru evoluția ta profesională. Nu trebuie să iei de bine orice ți se spune. Numărul norocos al zilei: 6.

Săgetător: Rupe-te de persoanele toxice din viața ta, chiar dacă sunt anumiți membri ai familiei. Numărul norocos al zilei: 13.

Capricorn: Pune mai mare preț pe lucrurile mărunte pe care le-ai realizat cu mâna ta. Așa îți dai seama că ești capabil de multe. Numărul norocos al zilei: 12.

Vărsător: Spune ce ai pe suflet fără a-ți fi teamă de ce vor comenta unii sau alții. Oamenii nu te cunosc și știi că gura lumii e slobodă și n-o acoperă nici pământul. Numărul norocos al zilei: 7.

Pești: Ai suficient talent încât să nu îl ții sechestrat în tine. Scoate afară arta din tine! Numărul norocos al zilei: 33.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×