Sfatul zilei de vineri, 27 martie 2020. Săgetătorii sunt foc şi pară zilele astea. Epidemia de coronavirus le-a dat viaţa peste cap

Daniel Scripcaru   
în Horoscop
26/03/2020, 21:46
Sfatul zilei de vineri, 27 martie 2020. Săgetătorii sunt foc şi pară zilele astea. Epidemia de coronavirus le-a dat viaţa peste cap
Sfatul zilei de vineri, 27 martie 2020. Sursa foto: profimediaimages.ro

ȘTIRIMONDENE.FANATIK.RO vă aduce sfatul zilei de vineri, 27 martie 2020. Astrologii au sfaturi preţioase pentru cele mai multe zodii. Gemenii simt nevoia de schimbare, iar leii simt lipsa unei persoane dragi.

Sfatul zilei de vineri, 27 martie 2020. Săgetătorii sunt foc şi pară zilele astea

Berbec

Găsiţi în dumneavoastră o forță interioară pe care nu credeaţi că o aveţi. Ăsta este un lucru foarte bun, astrologii spun că începeţi să vă cunoaşteţi. Număr norocos: 9.

Taur

Te confrunţi cu oarece probleme. Nu te lăsa influenţat de alte persoane. Nu toată lumea îţi vrea binele. Număr norocos: 2.

Gemeni

O să luaţi măsuri pentru a schimba ceva în viaţa dumneavoastră. Primele măsuri vor fi cele în privinţa partenerului. Astrologii spun că este momentul să treceţi la acţiune. Număr norocos: 7.

Rac

Este momentul să aveţi nişte discuţii în familie. Aşa nu se mai poate. Veţi vedea că se poate rezolva problemele şi cu vorba bună. Număr norocos: 8.

Leu

Leii simt lipsa cuiva. Vă este dor de o persoană, dar nu este posibil să o vedeţi acum. Interdicţiile de circulaţie vă ţin în casă, mai ales că persoana repectivă este în alt oraş. Număr norocos: 10.

Fecioară

Fecioarele nu se panichează uşor, dar în această perioadă sunt terifiate. Aveţi toată dreptatea să fiţi. Astrologii vă sfătuiesc, ca toate autorităţile, să staţi în casă. Numai aşa puteţi evita ce e mai rău. Număr norocos: 13. Balanţă

Balanţă

Balanţele îşi schimbă locul de muncă. De vină este epidemia de coronavirus. Nu vă faceţi probleme, astrologii susţin că o să vă găsiţi ceva mai bun. Număr norocos: 12.

Scorpion

Te apucă nostalgia. Nu au trecut decât câteva zile de când snteţi la autoizolare şi deja vă este dor de drumurile făcute zilnic pe la toate rudele. Acum trebuie să vă mulţumiţi doar să-i auziţi la telefon. Număr norocos: 15.

Săgetător

Săgetătorii sunt foc şi pară zilele astea. Toate planurile pe care le aveau s-au dus pe apa sâmbetei. Aşteptau musafiri de Paşte. După, vroiau să plece într-un City Break. Nimic nu mai este posibil. Număr norocos: 11. Capricorn

Capricorn

Capricornii nu se plictisesc în autoizolare. Le este suficient timpul în care ies pentru câteva cumpărături zilnice, după care stau cât pot la seriale. După ce nu mai pot, dorm. Număr norocos: 6.

Vărsător

Vărăsătorii vor să-şi cumpere ceva, dar nu prea mai au de unde. Toate magazinele sunt închise. Mai este posibilitatea cumpărăturilor online. Număr norocos: 17.

Peşti

Peştilor le este dor să iasă la un restaurant. S-au săturat de mâncarea de acasă. Există restaurante care livrează mâncare la domiciliu. Puteţi să apelaţi la un astfel de restaurant, dar nu va fi acelaşi lucru. Număr norocos: 16.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×