Sfatul zilei de Valentine’s day, 14 februarie 2020. Zodia care va primi o cerere în căsătorie neașteptată

Alexa Serdan   
în Horoscop
13/02/2020, 12:22
Sfatul zilei de Valentine’s day, 14 februarie 2020. Zodia care va primi o cerere în căsătorie neașteptată
Sfatul zilei pentru Valentine's day pentru cele 12 semne zodiacale. Sursa foto: pixabay.com

Sfatul zilei pentru Valentine’s day, 14 februarie 2020, aduce multă iubire, tandrețe și aromonie în cupluri. Una dintre cele 12 zodii va avea parte de o zi de neuitat pentru vă primi o cerere în căsătorie pe care nu o va uita niciodată. Citește în rândurile de mai jos și află care sunt evenimentele de care au parte toate semnele zodiacale.

Acesta este sfatul zilei pentru Valentine’s day pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Sunt șanse mari să fii cerută în căsătorie de partenerul de viață care ți-a pregătit o surpriză de neuitat. Persoanele singure sunt lovite de săgeata lui Cupidon și nu vor petrece Ziua îndrăgostiților acasă, ci mai degrabă în oraș.

Taur

Ești detașat complet de toate grijile și problemele cotidiene. Ai parte de o zi liniștită și reușești să te distrezi, mai ales că este o zi specială pentru toate persoanele care iubesc. Împărtășește sentimentele pe care le porți în suflet.

Gemeni

Ești cu un pas înaintea tututor și ai prevăzut toate scenariile pentru această zi, dar nu și surpriza din partea partenerului de viață. Ești de-a dreptul încântat de faptul că jumătatea nu a uitat să achiziționeze un mic cadou de Valentine’s day.

Rac

Ești o persoană darnică și iubești să oferi cadouri persoanelor din jurul tău. Astrele îți recomandă să fii mai atent la banii pe care-i cheltui. Fii rezonabil și responsabil legat de partea financiară pentru că ai nevoie de resurse și în weekend.

Leu

Nu te mai critica aspru și acceptă felul tău de a fi. Învață să te iubești mai mult și să te vezi așa cum te văd ceilalți. Ești o persoană nesigură, dar nu trebuie să mai fie așa. Ai încredere în forțele proprii, mai ales că ești susținut.

Fecioară

Ai cam bătut pasul pe loc în ultima vreme. Teama de eșec nu te-a mai lăsat să-ți duci planurile la capăt. Fii mai încrezător și nu-i lăsa pe ceilalți să-ți spună că nu poți. Tu știi cel mai bine că a venit timpul să înflorești.

Balanță

Se anunță o zi memorabilă. Partenerul de viață te surprinde cu un inel de logodnă, iar întrebarea nu întârzie să apară. Ai parte de cea mai frumoasă zi din viața ta și deja te gândești la planurile de nuntă. Ce ți-ai mai putea dori?

Scorpion

Surprize peste surprize azi. Fie că este vorba de locul de muncă, fie este vorba de sentimente ești răsfățat și te simți minunat. Ești înconjurat de afecțiune și armonie din toate părțile. Nu ezita să „plătești” cu aceeași „monedă”.

Săgetător

Ai un înger păzitor în persoana celui mai bun prieten. Amicul este lângă tine indiferent de starea ta sufletească și te susține necondiționat în tot ceea ce faci. Gândește-te dacă nu este ceva mai mult și are și un alt fel de sentimente pentru tine.

Capricorn

Ești persoana ideală pentru a aplana conflictele și discuțiile contradictorii. Mereu știi ce să spui și întotdeauna ieși învingător. Ești văzut ca un colac de salvare și reușești să apari în cele mai grele momente, la timpul potrivit.

Vărsător

Evită persoanele care s-ar putea să-ți „păteze” starea de bine. Nu-i lăsa pe ceilalți să-ți distrugă atitudinea și dispoziția, tu trebuie să fii pe primul plan. Stai departe de cei care încearcă să-ți taie aripile sau să-ți impună limite.

Pești

Caută persoanele care gândesc exact ca tine. Cu oamenii cu care ești pe aceeași lungime de undă vei reuși să faci multe lucruri. Reușești să-ți unești forțele cu prietenii cei mai buni și îți faci planuri pentru o nouă afacere.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×