Sfatul zilei de miercuri, 12 februarie 2020. Vărsătorii, dezamăgiţi de o persoană dragă

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
11/02/2020, 14:09
Sfatul zilei de miercuri, 12 februarie 2020. Vărsătorii, dezamăgiţi de o persoană dragă
Sfatul zilei de miercuri, 12 februarie 2020

FANATIK îți prezintă sfatul zilei de miercuri, 12 februarie. Veştile nu sunt bune pentru mulţi nativi ai horoscopului. Vărsătorii vor fi dezamăgiţi de o persoană dragă, iar scorpionii au probleme de sănătate.

Acesta este sfatul zilei de miercuri, 12 februarie 2020

Berbec

Nativul din Berbec face echipă extraordinară cu nativii din Balanţă. Sunteţi buni în tot ceea ce vă propuneţi, fie că este de bine, fie că este vorba de rău. Astrologii vă sfătiesc să aveţi mare grijă la ziua de azi. Numă norocos: 8.

Taur

Nu îţi aduce anul ce îţi va aduce ziua de azi, Astrologii te sfătuiesc să stai cu ochii deschşi ca să nu ratezi oportunitatea. Ai toate şansele să ţi se îndeplinească ce urmăreşti demult. Număr norocos: 9.

Gemeni

Astăzi te vei elibera de o povară ce atârnă de capul tău. Un secret pe care nu ai avut cum să îl faci public până acum îl vei dezvălui persoanei direct implicate. Şi bine faci. Număr norocos: 13.

Leu

Eşti agresiv. Ar fi bine să îţi petreci ziua în casă. Astfel, te vei certa doar cu familia. Dar mai bine cu familia decât cu altcineva. Cu familia te împaci repede. Număr norocos: 7.

Fecioară

O persoană de sex opus te pune pe gânduri. Astrologii te sfătuiesc să faci ce îţi spune inima, căci ceva frumos va ieşi din această relaţie. Seara o petreci la un suc cu mai mulţi prieteni. Număr norocos: 12.

Balanţa

Bani. Banii îţi intră în casă astăzi. Şi nu este salariu. Este un câştig, spun astrologii, aparate. Fie că primeşti ceva valoros, o moştenire, fie câştigi la pariuri, loto..etc. Număr norocos: 8.

 Scorpion

Scorpionii trebuie să aibă grijă la sănătate. Nu vă simţiţi bine deloc şi v-aţi propus să mergeţi la doctor săptămâna viitoare. Bine ar fi să o faceţi mai devreme, Număr norocos: 9.

Săgetător

Sunteţi implicat, fără a avea vreo vină, într-o ceartă, dispută. Cineva drag vi se alătură, astfel încât veţi ieşi cu bine. Petreceţi o seară fumoasă alături de acel cineva drag. Număr norocos: 11.

Capricorn

O rudă din străinătate va face o vizită. Astfel, pe seară ieşi cu toată familia la restaurant. Ai gijă, nu sta mult, pentru că ai treburi importante de rezolvat la muncă. Număr norocos: 10.

Vărsător

O perosană în care ai avut încredere te dezamăgeşte astăzi. Astrologii te sfătuiesc să nu te mai încrezi în priumul venit şi să nu ai încredere decât în tine pe viitor. Număr norocos: 2.

Peşti

Nu stai deloc bine cu banii. Eşti nevoit, din nou, să te împrumuţi. Astrologii spun că o rudă mai îndepărtată te scoate din impas. Faci câteva cumpărături, iar seara o termini, liniştit, la televizor. Număr norocos: 2.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×