Sfatul zilei de 13 februarie. Peștii vor asista la prăbușirea planului lor

Daniel Scripcaru   
în Horoscop
12/02/2020, 14:04
Sfatul zilei de 13 februarie. Peștii vor asista la prăbușirea planului lor
Sfatul zilei de 13 februarie. Sfatul zilei: elle.ro

ȘTIRIMONDENE.FANATIK.RO îți aduce sfatul zilei de 13 februarie. Multe zodii vor fi nevoite să vadă cum planurile lor se prăbușesc, însă nu trebuie să se se resemneze, ci să o ia de la început.

Așa arată sfatul zilei de 13 februarie pentru fiecare zodie

Berbec

Berbecul are tendința să exagereze și să își verse furia pe apropiații care nu au nicio vină. Așadar, trebuie să te concentrezi și să reacționezi doar atunci când este nevoie. Numărul norocos al zilei: 10.

Taur

Taurul se înconjoară de persoane nepotrivite, care îl trag înapoi. Scapă de ele până nu este prea târziu, chiar dacă tu crezi că se vor schimba. Numărul norocos al zilei: 13.

Gemeni

Natvul născut sub semnul zodiacal al Gemenilor vedea cine îi este apropiat, prieten, și cine nu. Trebuie să te stai aproape de oameni pozitivi. Numărul norocos al zilei: 11.

Rac

Nativul Rac are parte de o zi foarte bună. Trebuie însă să te gândeti la viitor și să nu mai exagerezi cu cheltuielile. Numărul norocos al zilei: 2.

Leu

Leul are oportunitatea să realizeze un plan măreț, la care se gândește de ceva timp. Trebuie să știi să fructifici ocaziile care îți apar în cale. Numărul norocos al zilei: 3.

Fecioară

Astăzi apar o serie de neînțelegeri în familie și trebuie să înveți să te rezumi la lucrurile care contează cu adevărat. Numărul norocos al zilei: 1.

Balanță

Balanța este un pachet de nervi. Trebuie să vezi exact care este cauza și s-po elimini, deoarece nu îți stă în caracter să fii morocănos. Numărul norocos al zilei: 8.

Scorpion

Scorpionul își vede planurile date peste cap din nou, însă nu trebuie să se demoralizeze, ci să facă o mică pauză, apoi s-o ia de la capăt. Numărul norocos al zilei: 5.

Săgetător

Săgetătorul se simte nedreptățit și va merge până la capăt pentru a-și demonstra nevinovăția, indiferent de consecințe. Numărul norocos al zilei: 6.

Capricorn

Nativul are planuri mărețe, dar are tendința să neglijeze lucrurile mărunte din viața lui, care dau sarea și piperul. Trebuie să fii atent, mai ales la nevoile partenerul de viață. Numărul norocos al zilei: 7.

Vărsător

Vărsătorul este lipsit de entuziasm, însă și-l va recupera după ce petrece câteva ore alături de prieteni buni și familie. Numărul norocos al zilei: 15.

Pești

Peștii au lucrat intens la un proiect în ultima perioadă, însă vor fi nevoiți să privească cum acesta se năruie. Scutură-te de praf, învață-ți lecția și mergi mai departe. Numărul norocos al zilei: 20.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×