Horoscop zilnic: joi, 13 februarie. Săgetătorii se încăpățânează să meargă pe calea ușoară

Bogdan Solomon   
în Horoscop
12/02/2020, 13:21
Horoscop zilnic: joi, 13 februarie. Săgetătorii se încăpățânează să meargă pe calea ușoară
Săgetătorii sunt puși în fața unei decizii dificile. Nu ar trebui să meargă pe calea cea mai comodă. Sursa foto: pinterest.com

FANATIK îți aduce horoscopul de joi, 13 februarie, iar veștile sunt cât se poate de bune, chiar dacă știm cu toții că această zi aduce de obicei ghinion. Ei bine, Valentine’s Day bate la ușă, așa că e momentul să pui la punct ultimele detalii. Știm că vrei să îi arăți persoanei de lângă tine cât de importantă este pentru tine, mai ales într-o ocazie atât de specială cum este aceasta.

Ce surprize ți-au rezervat astrele pentru ziua de joi, 13 februarie

Dacă ești născut sub semnul Săgetătorului, te sfătuim să analizezi cu atenție toate opțiunile înainte de a lua o decizie importantă. Ca întotdeauna, te simți tentat să alegi calea cea mai ușoară, mai ales datorită faptului că a dat rezultate în trecut și nu îți este deloc străină. De data asta ar trebui să riști puțin, pentru că obiectivul pe care ți l-ai trasat nu poate fi atins fără eforturi.

Berbec

Dacă tot dispui de bani, folosește-i cu cap într-o direcție care va evolua foarte bine. Nu cheltui inutil, gata, s-au dus toți banii! Ceea ce decizi cu acești bani va genera venituri suplimentare în viitor. Afacerile și investițiile pe termen lung sunt favorizate, deci gândește-te foarte bine ce anume ți-ar plăcea să faci pentru ca să apară și câștigurile. Ești mulțumit de felul în care cresc veniturile, pentru că observi că sunt într-o creștere certă. Totuși, poate fi și mai bine.

Taur

Nu ai probleme cu banii, deci scoate-ți din vocabular sau din gând cuvinte precum sărăcie, datorii, griji materiale. N-au ce căuta în mintea ta, pentru că îți pot isca anumite probleme. Gândirea pozitivă va face minuni astăzi! Încarcă-ți mintea cu termeni benefici, precum abundență, bogăție, prosperitate, succes material, cumpărături minunate! Ele au un efect excelent asupra tonusului general. Fă tot posibilul, astăzi, să nu discuți cu nimeni despre bani pe un ton negativ, trist. Învață să observi în jur abundența și cheam-o cu încredere. O meriți!

Gemeni

Ai parte de o zi furtunoasă, cu multă agitație, cu replici tăioase, cu gesturi bruște. Nu le agreezi la alții, dar nici pe ale tale nu le poți controla eficient. Orice interacțiune cu oamenii de aceeași vârstă se poate solda cu dispute pe marginea unor păreri extrem de variate. În loc să accepți ideea că fiecare gândește altfel, că toți suntem diferiți, încearcă să-ți argumentezi poziția ceva mai agresiv decât de obicei, ripostând aspru la părerile adverse. Cineva trebuie să se retragă din acest conflict, altfel totul poate denatura într-un scandal ce poate duce la o relație eșuată.

Rac

Nu ești în toane prea bune, iar cei care îți țin companie toarnă și ei gaz pe foc, cu riscul de a avea o zi ratată. Totul pornește de la atitudinea negativistă și pesimistă cu care îți începi ziua și, colac peste pupăză, apar tot felul de alte motive de supărare pe parcurs. Dai mereu de oameni triști, împovărați de tot felul de probleme, și adunându-le, transformi orice discuție într-un cor al plângerii la care fiecare își aduce contribuția. Ca să ai totuși o zi reușită, ar trebui să fugi de oameni încărcați negativ care te vor molipsi cu ideile lor!

Leu

Începi oarecum cu stângul, cu o stare psihică negativă care te copleșește pur și simplu. Nu ești în stare de nimic constructiv, îl iei pe „nu” în brațe și te arăți mai tot timpul îngrijorat și pesimist, gata să accepți înfrângerea fără luptă. Ești în fața unui moment critic, dar în loc să-ți aduni forțele și să încerci tot ce se poate pentru a-l duce cu bine la capăt, bați în retragere și spui că nu ai pic de noroc… Dacă ai lupta cu gândurile negative, dacă măcar ai încerca să depășești această pasă nefastă, ai descoperi că există căi de ieșire. Însă, tu spui prea repede: renunț!

Fecioară

Nu te poți impune în fața celor mai tineri care ți se opun cu încăpățânare, uiți că și tu ai fost la fel la vârsta lor. Fii mai tolerant și nu lua afronturile lor ca pe ceva personal. Este o diferență de viziune asupra unor evenimente: le privești de la nivelul experienței de viață, ceilalți încă au impresia că totul este mai ușor decât pare și de aceea, trebuie să fii un exemplu demn de a fi ascultat. Când vor mai crește, îți vor da dreptate, dar acum nu sunt ușor de convins.

Balanță

Azi emoțiile pot fi constructive, întrucât ai parte de un eveniment care generează o furtună de trăiri și gânduri, pe care vei reuși să le canalizezi într-un sens benefic. Nu te lăsa copleșit de temeri inutile, pentru că vei reuși să-ți controlezi stările emoționale extreme fără a lăsa să se vadă la suprafață vreo slăbiciune. Ești puternic din fire, vei ști să mergi mai departe cu curaj, dând la o parte acea latură sensibilă din tine. Și ea are rolul ei, însă, este doar o resursă secundară la care poți apela la nevoie.

Scorpion

Visezi frumos și când realizezi că visele încep să prindă contur din ce în ce mai bine, prinzi curaj să mergi mai departe! Unii ar putea spune că te comportați ca un copil, furat de iluzii frumoase, dar crede cu tărie în visele tale și nu te lăsa până nu le duci la îndeplinire. Nu te lăsa influențat de cei care sunt tentați să reducă la zero planurile altora, considerând că doar ale lor contează, ci demonstrează-le că, spre deosebire de ei, care doar vorbesc despre ce vor să facă, tu chiar construiești ceea ce visezi!

Săgetător

Uneori, cele mai bune soluții nu vin din direcția cu care ești obișnuit, ci din diverse alte unghiuri la care nici nu te gândeai ca la o opțiune viabilă. Nu te încăpățâna să mergi doar pe calea deja cunoscută, ci gândește-te la variante ocolitoare, la căi originale, la cărări nebătătorite de absolut nimeni. Ele te pot călăuzi mai repede acolo unde speri. Dă frâu liber imaginației să caute alternative și urmează-le cu mult curaj. Într-o zi nu vor mai fi ciudate, ci la dispoziția oricui, deci te poți numi acum deschizător de drumuri, pionier temerar în explorarea altor perspective.

Capricorn

Ești blocat într-un punct din care nimic nu mai mișcă, nimic nu mai înaintează. Nu te crampona de un banal hop! Dacă trebuie să stai pe loc, e semn că este bine să mai analizezi puțin situația: de unde vii și încotro mergi, pe ce resurse te bazezi, pentru că sigur ai scăpat ceva din vedere. Nu trata acest impas ca pe capătul eforturilor, ci dimpotrivă, ca pe o necesitate urgentă de a cerceta aprofundat cum stau lucrurile. Le vei vedea altfel. Vei găsi soluții și apoi le vei pune în aplicare pentru a duce mai departe ce ai început. Încearcă să judeci totul la rece, pentru că informațiile bune vin din diverse direcții.

Vărsător

Sentimentele îți sunt împărtășite cu aceeași intensitate de către partener, ceea ce îți dă încredere în viitor. Este momentul unei schimbări favorabile în cuplu, nu ești nici nesigur, nici timid, ci ai curaj să recunoști în fața tuturor, ceea ce simți. Planurile comune prind contur și găsești sprijinul necesar din partea părinților sau a altor persoane de care depinde viitorul cuplului. Dacă ai ajuns deja la angajamente, de acum poți fi convins că ai pe cine trebuie alături. Nu te culca pe laurii victoriei! Luptă în continuare pentru dragoste!

Pești

Azi ești în centrul atenției unui grup mai amplu de persoane care te laudă sincer pentru un succes pentru care ai muncit din greu. Ai ajuns la capătul unui efort și culegi roadele, dar ar trebui să recunoști faptul că au participat și alții la acest succes. Fără ei nu ar fi mers lucrurile la fel de ușor și de bine, deci este momentul ideal să ieșiți toți în evidență. Ar fi încântați să vadă recunoștința ta pentru contribuția adusă la reușită. Așadar, fii generos în cuvinte de apreciere și de mulțumire!

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×