Sfatul zilei de 7 februarie 2020. Săgetătorii primesc orice provocare cu optimism

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
06/02/2020, 13:44
Sfatul zilei de 7 februarie 2020. Săgetătorii primesc orice provocare cu optimism
Pe Săgetători îi așteaptă vești bune în ziua de vineri, 7 februarie

FANATIK îți aduce sfatul zilei de 7 februarie 2020, pentru fiecare zodie în parte, iar veștile sunt cât se poate de bune, că doar e vineri. Se apropie weekend-ul și îl întâmpini cu forțe proaspete, mai ales dacă te numeri printre nativii din zodia Săgetător. Indiferent ce provocări ți-ar ieși în cale, le poți face față, pentru că ești mai pregătit ca niciodată.

Așa arată sfatul zilei de vineri, 7 februarie

Berbec

Stai pe gânduri, dar o faci cu imparțialitate şi realism, pentru a descoperi ce anume te ţine pe loc. Din când în când, este bună o astfel de analiză la rece pentru a înţelege ce se petrece, pentru că numai aşa îți vei recăpăta încrederea şi siguranța. Faptul că ai mers o vreme ca pe gheaţa subţire te-a determinat să îți pierzi încrederea în tine sau în oameni, dar acum chibzuiești lucid şi profund şi descoperi cine era vinovat de aceste piedici: fricile distructive. Numărul norocos: 5.

Taur

Poate fi o zi dedicată iubirii, cu promisiuni frumoase, cu declaraţii pompoase, cu planuri de viitor făcute împreună, pentru că ai mare încredere în omul de lângă tine şi aştepţi mult de la ziua de mâine. Dacă abia azi cunoști pe cineva, atracţia poate fi instantanee, iar idila poate evolua foarte repede, ajungând la un nivel la care poți spune că te face fericit, ba chiar că ți-ai găsit jumătatea potrivită. Numărul norocos: 8.

Gemeni

Toate par să se fi împotmolit într-un punct critic de unde, momentan, nimic nu se mai mişcă. Nu insista să treci azi peste acest hop, pentru că nu deţii resursele necesare pentru o reuşită. Ești pesimist, lipsit de energie, moralul este la pământ, iar motivaţia este zero. Cu asemenea bagaj sărac, cum să depăşești momentul cu capul sus? Aşteaptă, stai până se mai clarifică lucrurile şi, după ce va trece furtuna, vei privi lucrurile cu totul altfel decât acum. Dacă tot stai pe loc, nu îți turna cenuşă în cap, plângându-ți de milă, ci informează-te! Numărul norocos: 10.

Rac

Nu apar evenimente ieşite din comun astăzi, dar ai o senzaţie ciudată de rutină ceea ce devine apăsător. Poate aştepți ceva deosebit, poate visezi la o minune, dar nimic nu se petrece conform viselor frumoase. Te ocupi de lucruri neimportante, de mărunţişuri de care nu ai avut timp în alte zile. Pentru că ai ceva mai mult timp liber la dispoziţie, fără treburi stringente pe cap, îți aduci aminte de acele sarcini pe care în trecut le-ai tot amânat, preocupat de alte urgenţe. Numărul norocos: 2.

Leu

E o zi profitabilă, care nu trece fără să îți ofere un câştig cât de mic. Fie că e vorba de afaceri care merg mai bine în aceste zile, fie că e o discuţie importantă ce va avea urmări concrete sau financiare în viaţa ta, termini ziua cu un sentiment de satisfacţie deplină. Poate îți apare în cale exact persoana de care aveai nevoie pentru a pune în aplicare o idee genială pe care o tot ţineai în stand-by pentru că încă nu ai găsit omul potrivit pentru a te ajuta s-o valorifici. Numărul norocos: 14.

Fecioară

Cari o emoţie negativă de care nu te poți debarasa și care te opreşte din elan şi nu te lasă să treci la nivelul următor într-o anumită acţiune. Este vorba de amintiri neplăcute, de erori din trecut, de vini pe care nu ți le-ai asumat aşa cum se cuvine, de insatisfacţii sau frustrări de demult. Este vremea să arunci o privire înapoi cu realism şi responsabilitate pentru a repara acel punct sensibil. După ce-l vei şterge de pe lista de restanțe, te vei simţi deodată eliberat de un stres şi vei vedea că lucrurile pot merge din ce în ce mai bine. Numărul norocos: 13.

Balanță

Ai reale motive de veselie, de parcă ar sosi din mai multe direcţii doar veşti bune. Zâmbetul nu te părăseşte nicio clipă pe parcursul zilei, descoperind ce bine merg lucrurile, chiar şi cele mai complicate, atunci când reuşești să îți menţii acest tonus pozitiv şi optimismul că totul va fi bine. Aproape că învârți pe degete orice motiv care, altădată, te-ar fi stresat la culme, pentru că uneori lucrurile revin la normal mult mai uşor cu un dram de umor sau ironie. Numărul norocos: 4.

Scorpion

Abordezi o atitudine optimistă care se va dovedi a fi cea mai bună alegere. Uiți de spiritul tău critic caracteristic şi începi să vezi lucrurile într-o lumină favorabilă. Spune „Da” la tot ce ți se oferă, nu fugii nici de provocare, nici de noutate, pentru că nici nu ştii de unde sare iepurele! Cele mai bune lucruri vin din direcţii complet nebănuite şi, dacă le refuzi din start printr-o atitudine închisă şi suspicioasă, practic lași şansele să treacă pe lângă tine. Numărul norocos: 11.

Săgetător

Se ştie că ești o fire optimistă care vede totul cu câţiva paşi înaintea semenilor săi. La fel faci şi astăzi, vorbești despre viitor cu mult patos, cu încredere absolută că va fi bine, şi depui toate eforturile ca planurile să evolueze în direcţia visată. Ești convins că gândirea pozitivă naşte reuşite și te înarmezi cu armele cele mai bune pentru ca scopul tău să devină realitate. Spune „Da” la orice provocare, spune „se poate” la orice impas, acceptă cu braţele deschise orice noutate, şi această atitudine pozitivă va atrage succesul foarte curând! Numărul norocos: 6.

Capricorn

Te afli la cheremul altora mai puternici decât tine care abuzează de poziţia lor. Deşi nu le recunoști superioritatea întru totul, te supui totuşi în faţa autorităţii lor, pentru că ești conştient că se pot folosi de dreptul lor de a sancţiona pe cei care nu fac precum li se ordonă. Ești un simplu pion pe o tablă de şah unde alţii deţin frâiele jocului, dar asta nu înseamnă că le aprobi deciziile umil. Numărul norocos: 12.

Vărsător

Greu de spus în ce ritm evoluează un plan în care ai un rol de jucat, pentru că ai parte şi de progrese vizibile, dar şi de hopuri enervante. Dacă ceva a mers foarte bine o perioadă, acum ajunge pe un nivel în care stagnează, înaintează ca melcul. Poate nu te deranjează această pauză! Îți mai tragi şi sufletul după ce ai tras tare o vreme. Numărul norocos: 7.

Pești

Dacă vrei să ai o zi de succes, încearcă să faci echipă cu persoane mai mature, cu mai multă experienţă, de la care ai încă foarte multe de învăţat. Stai mai mult în compania celor în vârstă, a fraţilor mai mari, a părinţilor, a prietenilor dintr-o generaţie superioară celei din care faci parte, pentru că sfaturile lor se vor dovedi a fi extrem de utile. Solicită-le părerea, pentru că ei văd lucrurile cu totul altfel decât tine, de la nivelul experienţei lor bogate de viaţă şi se arată dispuşi să ți-o împărtăşească cu drag. Numărul norocos: 16.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×