Care este numărul tău norocos în 2020. Cifra îţi va guverna toate alegerile

Dan Suta   
în Stiri mondene
26/10/2019, 15:56
Care este numărul tău norocos în 2020. Cifra îţi va guverna toate alegerile
Numărul tău norocos în anul 2020 poate fi calculat foarte simplu. Sursa foto: opendiarytarot.com

Numărul norocos în 2020 se calculează adunând cifra destinului tău cu cifra anului. Din punct de vedere numerologic, cifra destinului se calculează  adunând toate cifrele care compun ziua ta de naștere, incluzând anului. Îți vom da mai jos un exemplu pentru a ști care interpretare privitoare la numărul norocos ți se potrivește pentru anul 2020.

Numărul tău norocos în anul 2020: metodă de calcul + interpretări

Exemplu. Să presupunem că data nașterii tale este 04.04.1990. 4+4+1+9+9+0 = 27. Dacă rezultatul este mai mare de 10, atunci vei aduna din nou noile cifre, astfel că cifra destinului pentru această dată a nașterii este 9.

Cifra destinului se adună cu 4, căci aceasta este cifra anului viitor. 9+4 = 13, 1+3 = 4. Deci cifra norocoasă va fi 4. De asemenea, orice număr care include 4 (poate să fie și 14, 24, 44) se consideră a fi unul norocos. Iată mai jos interpretările pentru fiecare cifră.

Cifra 1: Persoanele care au cifra 1 ca cifră a norocului pe 2020 trebuie să investească mai mult. Este un an prosper pentru asta. Persoanele care au cifra 2 vor avea noroc în tot ce ține de achiziții și este indicat, din punct de vedere numerologic, să cumpere lucruri în comun ori să se asocieze, căci 2 este cifra asocierilor.

Persoanele care au cifra 3 ca cifră a norocului pentru anul care urmează vor avea noroc la oferte de călătorie. Vor umbla în multe locuri exotice.

Persoanele care au cifra norocului 8 își găsesc dragostea

Persoanele cu cifra 4 vor avea noroc la oameni! Cum vine asta, te întrebi? Ei bine, își vor face mulți prieteni, iar unii dintre ei vor fi precum acele persoane providențiale, care apar o dată la un milion de ani. Cei cu cifra 5 vor avea succes la agățat.

Nu vorbim neapărat de succes în dragoste, căci e mult spus iubire, dar de aventuri amoroase nu vor duce cu siguranță lipsă.

Bani, mulți bani vor câștiga persoanele care au cifra norocului 6 pe anul 2020. Cei cu cifra 7 vor avea noroc în găsirea jobului la care au visat dintotdeauna. Deci e un an perfect din punct de vedere profesional. Cei cu cifra 8 vor avea noroc în dragoste! Marea lor iubire va fi dezvăluită în 2020.

Cât despre persoanele cărora le-a ieșit cifra 9, acestea vor avea noroc în examene, în tot ce ține de școală. Aici sunt avantajați studenții ori persoanele care vor să obțină o diplomă care să certifice expertiza lor într-un domeniu.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×