Cifra destinului, în funcție de anul nașterii. Tainele numerologiei, deslușite

Dan Suta   
în Horoscop
29/09/2019, 11:24
Cifra destinului, în funcție de anul nașterii. Tainele numerologiei, deslușite
Cifra destinului dezvăluie o serie de lucruri despre persoana ta. Sursa foto: Kari Samuels

FANATIK îți prezintă cifra destinului, în funcție de anul nașterii. Află din rândurile de mai jos care este viitorul tău în funcție de anul în care te-ai născut, dar și cum te caracterizează cifra destinului specifică anului nașterii tale. Persoanele care au cifra destinului 6, 7 sau 8 sunt cele mai avantajate de soartă.

Cifra destinului, după anul nașterii

Cifra destinului 1: Te caracterizează pesimismul, însă ești o persoană extrem de muncitoare. Vei avea parte în viață de multe provocări. Ești destul de ipohondru, fapt pentru care riști să atragi bolile.

Cifra destinului 2: Succesul îți este garantat mai ales după vârsta de 45 de ani. Ești o persoană prietenoasă și te relaționezi ușor cu cei din jur. Îți faci mulți prieteni în viață și ai parte de momente inedite mai ales în dragoste.

cifra destinului tabel
Tabelul cu cifra destinului în funcție de anul nașterii. Sursa foto: bzi.ro

Persoanele care au cifra 8 în destin debordează de calități

Cifra destinului 3: Ești genul de persoană care s-a maturizat timpuriu. Sociabilitatea ta poate fi pusă sub semnul întrebării de cei din jur, fapt care îți va atrage mereu deservicii de imagine. Ai un destin bătătorit cu bune și cu rele.

Cifra destinului 4: Nu ești o persoană foarte deschisă. Îți e greu să te integrezi în cercuri sociale noi și te confrunți des cu stări de anxietate cauzate de mulțimi. Partea bună este că îi atragi pe cei din jur ca un magnet. Ții mult la aspectul fizic și asta îi face pe ceilalți să cadă ca muștele după tine.

Cifra destinului 5: Ești persoana extremelor. Ori ești o persoană extrem de împăciuitoare, ori extrem de belicoasă. Ai un spirit cameleonic, iar destinul îți rezervă multe călătorii.

Cifra destinului 6: Ai o intuiție desăvârșită. Ești o persoană spirituală, emotivă în același timp, dar și pasională când trebuie. Viața îți rezervă foarte multe lucruri interesante, mai ales din punct de vedere profesional.

Cifra destinului 7: Ești un cunoscător fin al psihologiei umane și poți să îi manipulezi lejer pe cei din jur. Unii te consideră o persoană machiavelică, alții apreciază talentul tău persuasiv. Ajungi departe în viață.

Cifra destinului 8: Fire conservatoare, dar și deschisă la nou, ești un adevărat paradox pentru umanitate. Ai toate calitățile și defectele pe care le poate avea cineva, însă ce primează este carisma. Ai parte de o traiectorie ca în filme.

Cifra destinului 9: Ești o fire destul de emotivă, senzuală și spirituală totodată. Îți place să acumulezi mereu cunoștințe noi, să descoperi lumea din alte și alte perspective.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×