Horoscop zilnic: joi, 16 ianuarie 2020. Racul are parte de o zi agitată și încărcată

Alexa Serdan   
în Horoscop
15/01/2020, 15:07
Horoscop zilnic: joi, 16 ianuarie 2020. Racul are parte de o zi agitată și încărcată
Horoscop zilnic pentru joi, 16 ianuarie 2020. Sursa foto: Pinterest.com

Astrologii au consultat astrele și au aflat care sunt evenimentele rezervate celor 12 zodii ale horoscopului european. Află din rândurile de mai jos care este horoscopul zilnic pentru joi, 16 ianuarie 2020. Citește dacă ai noroc în dragoste, la bani sau carieră.

Horoscop zilnic pentru data de 16 ianuarie 2020 pentru toate cele 12 zodii

Berbec

Nu da totul pe foaie și mai păstrează pentru tine câteva idei și planuri. Fie că este vorba de serviciu, fie că este vorba de familie nu spune tot ce ai pe suflet. Nu toți sunt de partea ta.

Taur

Traversezi o perioadă grea și încărcată cu numeroase probleme medicale. Consultă un specialist de încredere, odihnește-te și viața va reveni la normal în cel mai scurt timp posibil.

Gemeni

Discuții aprinse și momente delicate în sânul familiei. Fii temperat și așteaptă să treacă clipele grele. Spre seară rezervă-ți timp pentru tine și savurează un pahar de vin la un film.

Rac

Sarcini, griji și activități gospodărești numeroase. Ai parte de o zi încărcată și nu știi cum să faci față. Ai o stare de agitație continuă care nu aduce nimic bun. Înainte de a claca oprește-te o clipă și ia o pauză.

Leu

Mare atenție la ce scoți pe gură. S-ar putea să spui prea multe și ca ceilalți să-ți afle slăbiciunile. Indicat ar fi să fii mai tăcut și mai rezervat. Poate ar fi bine să te gândești să-ți iei concediu.

Fecioară

Nu îți faci griji în privința banilor pentru că oricât ai cheltui, primești și sume importante de bani. Însă nu este cazul să exagerezi pentru că ai putea aduna datorii majore. Fii prudent și bazează-te doar pe sumele din portofel.

Balanță

Renunță la clisee și croiește-ți propriul drum în viață. Detașează-te de cotidian și fă doar lucrurile pe care le simți. Gândește planul pe care vrei să-l urmezi de acum înainte și nu te abate de la drum.

Scorpion

Ești confuz și nu știi ce vrei de la viață. Te simți pierdut și te lași dus de val. Încearcă să te sfătuiești cu un prieten apropiat. Canalizează-ți energia pe lucrurile pozitive de pe parcursul zilei.

Săgetător

Ți-ai pierdut încrederea în cei din jur și îți vine greu să dai crezare celor auzite. Discerne vorbele și păstrează ce crezi că te avantajează. De preferat ar fi să nu iei nicio decizie importantă astăzi.

Capricorn

Ai un farmec aparte și nu duci lipsă de admiratori. Nu-ți place toată această atenție și te simți ușor lezat. După-amiaza bucură-te de compania persoanelor dragi, la un film de comedie.

Vărsător

Ține pentru tine planurile profesionale. Ai căpătat suficiente informații și cunoștiințe pentru avansarea la locul de muncă. Așteaptă să ajungi într-un post mai sus, înainte de a te lăuda degeaba.

Pești

A venit timpul să-ți plătești datoriile restate care nu mai necesită amânare. Nu te mai da în lături de la plăta taxelor și impozitelor și revino pe făgașul normal. Fii generos cu cei care ți-au fost aproape.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×