Sfatul zilei de sâmbătă, 7 martie 2020. Berbecii câştigă o sumă de bani

Daniel Scripcaru   
în Horoscop
06/03/2020, 15:58
Sfatul zilei de sâmbătă, 7 martie 2020. Berbecii câştigă o sumă de bani
Sfatul zilei de sâmbătă, 7 martie

Sfatul zilei de sâmbătă, 7 martie 2020. Ca în fiecare zi, STIRIMONDENE.FANATIK.RO vă prezintă sfatul astrologilor. Astfel, nativii vor şti ce au de făcut, de cine şi de ce să se ferească, precum şi când este o perioadă bună pentru ei să se apuce de afaceri.

Berbec

Acesta este sfatul zilei de sâmbătă, 7 martie  2020

Astăzi vei zâmbi mult. O sumă de bani te va bine dispune. Suma de bani nu este una foarte consistentă, dar suficientă pentru a te face să te simţi bine: număr norocos: 2.

Taur

Nu ai timp suficient să realizezi o promisiune făcută familie. Or să te înţeleagă, doar eşti al lor. Nu abuza de asta, astrologii spun că este foarte important ce ai început şi nu ai terminat. Număr norocos: 7.

Gemeni

Norocul îţi scoate în cale o persoană, care îţi va părea că a fost trimisă de Dumnezeu. Astrologii spun că această persoană te va scoate din pasa proastă în care te afli. Număr norocos: 4.

Rac

Nu eşti o persoană perfectă, nimeni nu este. Cineva îţi va face reproşuri pentru lucru pe care l-ai greşit. Nu este o mare nenorocire, dar vei fi mai atent pe viitor. Număr norocos: 8.

Leu

Astăzi afli o chestie urâtă. Nişte bârfe pe care le auzi despre tine te afectează toată ziua. Astrologii te sfătuiesc să îţi vezi de viaţa ta frumoasă şi firea ta mărinimoasă, să nu bagi toate fleacurile în seamă. Număr norocos: 12.

Fecioară

Astăzi primeşti un ajutor nesparat. Un apropiat te va ajuta să termini nişte lucrări pe lângă casă. Termini ziua obosit, dar mulţumit. Numă norocos: 7.

Balanţă

Jumătatea le face probleme balanţelor. Discuţiile apar din senin şi pentru nimic. Astrologii vă sfătuiesc să îi cântaţi în strună şi de data aceasta, adică să faceţi ce vi se cere. Număr norocos: 6.

Scorpion

Astăzi vă îndrăgostiţi. Este ziua cea mare pentru dumneavostră. Persoana respectivă va fi cea cu care o să vă trăiţi tot restul zilelor. Astrologii spun că din frumpoasa dragoste va rezulta 2 copii frumoşi şi sănătoţi. Număr norocos: 1.

Săgetător

În viaţa săgetătorilor intervine o schimbare. Aceştia trebuie să schimbe casa din nou. Proprietarul unde locuiţi se întoarce acasă din străinătate. Astrologii vă sfătuiesc să închiriaţi o casă mai aproape de locul de muncă. Număr norocos: 8.

Capricorn

Un coşmar s-a terminat pentru dumneavoastră. Tocmai ce aţi scăpat dintr-un necaz mare în familie. De acum în colo urmează o perioadă plină de bucurie şi prospertitate pentru capricorni. Număr norocos: 10.

Vărsător

Astăzi eşti Toma necredinciosul. Toate lucurile ţi se par dubioase şi parcă în nimeni nu mai ai încredere. Norocul tău este că ai familia lângă tine şi te scoate din această stare. Număr norocos: 9.

Peşti

Peştii pleacă astăzi într-o călătorie. Iniţial au vrut să meargă undeva în străinătate, dar cu epidemia de coronavirus au ajuns să petreacă undeva la munte. Vă bucuraţi de aer curat şi de zilele frumoase de primăvară. Număr norocos: 11.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×