Horoscop zilnic: sâmbătă, 7 martie. Peștii sunt dispuși să facă lucruri ilegale

Daniel Scripcaru   
în Horoscop
06/03/2020, 13:21
Horoscop zilnic: sâmbătă, 7 martie. Peștii sunt dispuși să facă lucruri ilegale
Horoscop zilnic sâmbătă, 7 martie

ȘTIRIMONDENE.FANATIK.RO își aduce horoscopul zilei de sâmbătă, 7 martie. Multe dintre zodii au parte de o zi bună, altele însă se văd împinse de la spate să facă lucruri ilegale, care le-ar putea aduce probleme serioase.

Vezi cum arată horoscopul zilei de 7 martie pentru fiecare zodie

Berbec

Ai șanse reale să-ți calculezi greșit pașii, așa încât vei rămâne în urmă serios cu toate activitățile pricipale. Șefii nu vor fi deloc încântați.

Taur

Taurul are nevoie de puțină singurătate, timp în care să își pună ordine în gânduri și să-și facă un nou plan de atac a problemelor cu care se confruntă în ultima perioadă de timp.

Gemeni

Nativii născuți sub semnul zodiacal al Gemenilor petrec timp de calitate împreună cu partenerul de viață, care a avut ceva să-i reproșeze zilele trecute. Acum totul revine la normal și lucrurile încep să fie din nou roz.

Rac

Vrei să faci multe lucruri și aproape în același timp. Trebuie însă să te gândești și la calitate, așa că ia-o mai ușor și rezervă-ți din timpul tău pentru fiecare proiect.

Leu

Leul își pune ordine în gânduri astăzi, deoarece vrea să înceapă un nou proiect de afaceri, așa că trebuie să se gândească la toate variantele.

Fecioară

Astăzi reușești să lași deoparte toate responsabilitățile și să iei o pauză de la toată agitația specifică vieții tale. Azi te concentrezi pe tot ce înseamnă relaxare.

Balanță

Ziua de azi parcă este destinată primirii de vești bune. Te bucuri de reușite pe toate planurile, iar acest lucru îți oferă mai multă încredere în propria persoană. Te simți pețuit de ceilalți.

Scorpion

Astăzi revii la niște proiecte mai vechi, pe care le-ai abandonat de ceva vreme. Începi să ai mai multă încredere în tine și folosești toată energia pozitivă de care te bucuri.

Săgetător

Săgetătorul dă dovadă e curaj astăzi, când se va implica în niște proiecte în care în trecut nici măcar nu te gândeai să te implici.

Capricorn

Capricornul va realiza că nu rezolvă nimic prin comportament ușor agresiv. Trebuie să schimbe tonul, pentrua se face auzit.

Vărsător

Azi nu mai faci compromisuri, ci te gândești doar la lucrurile la care visezi de mult. Astfel, ziua de azi este dedicată aspirațiilor. Nu te lăsa descurajat!

Pești

Nativii Pești sunt urmăriți de problemele financiare. Acestea nu le dau pace, iar nativii încep să fie frustrați și dispuși să facă chiar și lucruri ilegale.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×