Horoscop zilnic: vineri, 6 martie 2020. Nativul Leu iese în evidență orice ar face

Alexa Serdan   
în Horoscop
05/03/2020, 16:32
Horoscop zilnic: vineri, 6 martie 2020. Nativul Leu iese în evidență orice ar face
Așa arată horoscopul zilnic pentru vineri, 6 martie 2020. Sursa foto: Pinterest.com

Astrologii transmit că ziua de vineri, 6 martie 2020, este una în care semnele zodiacale vor avea parte de evenimente care le vor marca viața. Citește în rândurile de mai jos horoscopul zilnic și află care sunt acelea sau dacă te numeri printre nativii care trec prin viață precum „gâsca prin apă”, adică nu sunt remarcați și nu reușesc să facă impresie bună.

Horoscop zilnic pentru vineri, 6 martie 2020, pentru toate cele 12 zodii

Berbec

A venit momentul să-ți asculți intuiția și să iei atitudine. Nu mai bate pasul pe loc pentru că nu vei reuși nimic n această viață. Împune-te și pune pe primul loc obiectivele personale, fii puțin mai egoist și nu lăsa viața să treacă pe lângă tine degeaba.

Taur

Afecțiunea și iubirea de care dai dovadă te vor ajuta să legi o relație foarte strânsă cât de curând. De data aceasta Cupidon nu te va rata și vei trăi o poveste de dragoste la care puțini au visat. Plutești în al nouălea cer sub influența planetei Venus.

Gemeni

Ești pregătit pentru provocări? Astrele ți-au rezervat numeroase obstacole peste care vei trece cu brio dacă știi care-ți sunt atuu-urile. Nu mai poți da înapoi, tot ce trebuie să faci este să depășești toate micile griji și probleme cu fruntea sus. Știi că poți face asta!

Rac

Ai parte de surprize generoase din partea destinului atât la serviciu, cât și în viața personală. Astrele se aliniază în favoarea ta și îți transmit determinare, dorință de muncă, dar și foarte multă iubire. Nu mai sta pe gânduri și bucură-te de aceste schimbări chiar dacă unele sunt radicale.

Leu

Adori să fii în centrul atenției și azi nu faci excepție de la regulă. Știi să te faci plăcut și toată lumea vrea să petreacă timp în preajma ta. Charisma și glumele tale atrag oamenii ca un adevărat magnet, iar tu știi asta mai bine ca oricine. Încearcă să nu profiți prea mult de acest lucru!

Fecioară

Uneori viața te ia prin surprindere și trebuie să fii mereu în gardă. Asta nu înseamnă că trebuie să te izolezi de ceilalți, ci mai degrabă să fii selectiv. Mintea ta neobosită nu vede uneori partea plină a paharului și ai foarte multe de pierdut. Fii mai atent și mai deschis!

Balanță

Te pricepi cel mai bine să dai sfaturi în legătură cu dragostea, dar relația ta amoroasă este la pământ. Dacă ar știi ceilalți că nu ești în stare să-ți urmezi propriile îndemnuri… cine ar mai putea avea încredere în tine? Repară relația de cuplu până nu pleacă partenerul la altcineva.

Scorpion

Ești cu capul în nori și nu reușești deloc să te concentrezi. Ești preocupat de ceva anume, dar pare că nici măcar tu nu știi despre ce e vorba. Mai bine ia o pauză și relaxează-te. Uneori așa-zisele probleme se rezolvă de la sine, trebuie doar să ai răbdare.

Săgetător

Ai un cerc de prieteni foarte vast și nu duci lipsă de invitații la evenimente. Ești prima persoană pe care o sună cei din jur atunci când dau o petrecere, dar situația se întâmplă și invers? Mare atenție la nopțile nedormite și oboseala acumulată în ultima vreme. Mai bine fă o vizită la medic!

Capricorn

Este ziua în care nemulțumirile își spun cuvântul și îți reanalizezi întreaga viață. Te gândești tot mai serios să te reinventezi și să cauți o altă cale spre fericire. Nu mai sta la mâna celorlalți pentru că vei pierde timpul aiurea. Ia atitudine și pune punctul pe „i”.

Vărsător

Te-ai săturat să ți se spună ce să faci și decizi să fii propriul tău șef. Știi că începuturile sunt mereu grele, dar simți o nevoie acută de independență și asta te ajută să mergi mai departe. Nu mai apleca urechea la vorbele din jur și fă ce știi că este mai bine pentru tine.

Pești

Sufletul și mintea sunt de ceva vreme într-o bătălie, iar azi se va afla câștigătorul. Stai o clipă pe loc și analizează toată trăirile de care ai avut parte. Răspunsul îl vezi găsi cât ai zice „pește”, important este să accepți adevărul care iese la suprafață.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×