Horoscop zilnic, miercuri, 4 martie 2020. O zodie este surprinsă de partener cu o vacanţă exotică

Daniel Scripcaru   
în Horoscop
03/03/2020, 13:54
Horoscop zilnic, miercuri, 4 martie 2020. O zodie este surprinsă de partener cu o vacanţă exotică
Horoscop zilnic 4 martie 2020

STIRIMONDENE. FANATIK îți aduce horoscopul zilei de miercuri, 4 martie.  O zodie este surprinsă de partener cu o vacanţă exotică, iar o alta îşi va descoperi marea dragoste. Tot ce trebuie să facă această zodie din urmă este să mai aibă puţină răbdare.

Acesta este horoscopul zilnic pentru ziua de miercuri, 4 martie 2020

Berbec

Urmează o zi plină pentru berbeci. Aceştia au mult de umblat în legătură cu o moştenire. Astrologii spun că tevatura, precum şi cheltuiala cauzată de aceasta moştenire în final se va merita. Berbecii vor rămâne cu bani frumoşi după comercializarea proprietăţii.

Taur

Astăzi veţi atrage atenţia unei persoane de sex opus. Astrologii spun să vă vedeţi de treabă. Să nu vă implicaţi. Dacă vă veţi implica nu vă veţi alege cu nimic decât cu supărare, dezamăgire, dar şi cu bani cheltuiţi.

Gemeni

Astăzi aveţi motiv de sărbătoare în familie. Astrologii spun că s-ar putea să fie ziua unui apropiat. Oricum, terminaţi ziua după un chef straşnic. Puteţi să petreceţi până târziu pentru că sunteţi liber de la muncă a doua zi.

Rac

Picaţi în capcană. Cineva vrea să vă păcălească. Fie intraţi într-o afacere sorită eşecului, încă de la început, fie cineva vă fură o sumă de bani. Astrologii spun că nu prea puteţi să vă feriţi de soartă. În casa banilor este lipsă o sumă de bani.

Leu

Leii sunt între ciocan şi nicovală. Aveţi în gând un proiect dar apropiaţii mai mult vă încurcă. Astrologii vă sfătuiesc să vă maturizaţi, să deveniţi adultul care sunteţi şi să faceţi cum vă dictează inima. Nu mai aşteptaţi să vă tragă cineva de mână.

Fecioară

Urmează o zi de vis pentru fecioare. Partenerul îi surprind pe aceştia cu o vacanţă exotică. Nu la vară, ci trebuie să vă faceţi bagajele imediat. În scurt timp veţi sta la plajă, cu  o şampanie în mână. Nu aveţi decât să vă bucuraţi şi să îi întoarceţi dragostea partenerului care vă copleşeşte cu iubirea lui.

Balanţă

La balanţe, în casa banilor, apare un plus. Astrologii spun că o sumă de bani vă pică ca din cer. Asta ar însemna că a venit timpul să câştigaţi la pariuri sportive sau la loto. Aşadar, nu ar strica să ieşiţi în întâmpinarea sorţii şi să plasaţi un bilet. Şansele sunt de partea dumneavostră să fie câştigător.

Scorpion

Urmează o perioadă benefică pentru scorpioni. Se întrevede o mărire de salariu, însoţită şi de o avansare în funcţie.  Le meritaţi din plin. Totul în familie merge ca pe roate, nu aveţi niciun motiv de supărare.

Săgetător

Săgetătorii sunt un pic tulburaţi. Pentru a avansa în funcţie este nevoie de nişte cursuri. Sunteţi sătul de şcoală, iar astrologii vă sfătuiesc să nu faceţi acele cursuri, întrucât pentru dumneavoastră vor interveni shimbări drastice în ceea ce priveşte viaţa profesională. Când le veţi termina, nu veţi mai avea nevoie de acele cursuri.

Capricorn

Casele sănătăţi arată că urmează un pic de suferinţă pentru capricorni. O durere de măsea, de coloană urmează să apară. Astrologii vă sfătuiesc să mergeţi la doctor, să nu vă trataţi singur, acasă. Nici cu banii nu staţi prea bine.

Vărsător

Vă îndrăgostiţi astăzi, dar persoana de la care vă aşteptaţi să vă împărtăşească dragostea nu este potrivită pentru dumneavoastră. Astrologii spun să mai aveţi un pic de răbdare. Dacă mai aşteptaţi puţin, veţi petrece Paştele alături de partenerul care v-a fost sortit să trăiţi o viaţă întreagă.

Peşti

Daţi dovadă că sunteţi o persoană respobsabilă. Primiţi nişte sarcini de la şefi pe care le duceţi la bun sfârşit. Tot colectivul vă va aprecia pentru efortul depus. Astrologii vă sfatuiesc să o ţineţi tot aşa. În curând, o mare oportunitate se va ivi pentru nativii din Peşti.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×