Horoscop zilnic pentru ziua de marţi, 3 martie 2020. O zodie trebuie să aibă mare grijă. Este predispusă la accidentări

Daniel Scripcaru   
în Horoscop
02/03/2020, 16:16
Horoscop zilnic pentru ziua de marţi, 3 martie 2020. O zodie trebuie să aibă mare grijă. Este predispusă la accidentări
Horoscop zilnic pentru ziua de marţi, 3 martie

STIRIMONDENE. FANATIK îți aduce horoscopul zilei de marţi, 3 martie, O zodie trebuie să aibă mare grijă. Este predispusă la accidente. Ce li se va întâmpla tuturor nativilor în această zi, potrivit astologilor, vedeţi un pic mai jos.

Acesta este horoscopul zilnic pentru ziua de marţi, 3 martie

Berbec

Berbecii aşteaptă nişte rezultate foarte importante de la medic. Astrologii spun să fiţi liniştiţi, temerile medicilor nu vor fi confirmate de analizele ce trebuie să vină. Totul se va rezolva cu câteva pastile şi nu veţi mai avea probleme mult timp. Seara o petreceţi alături de familie.

Taur

Veşti bune pentru dumneavoastră. O cerere pe care aţi făcut-o către autorităţi vă va fi aprobată afirmativ. Astrologii spun că este o cerere fie cu casa, fie o cerere pentru un magazin. Oricum, este vorba despre o autorizaţie de construcţie.

Gemeni

Aveţi grijă la sănătate. Vă cam doare mijlocul. Astrologii îi sfătuiesc pe gemeni să mai treacă pe la doctor. Aceştia spun că suferiţi de o boală la coloană şi că ar fi bine să faceţi o radiografie sau chiar un RMN pentru vedea ce vă sâcâie.

Rac

Grijă mare cu banii. Se prea poate să pierdeţi o sumă importantă de bani. Sau o bijuterie, oricum, ceva valoros. Astrologii vă sfătuiesc să staţi mai bine în casă, Astfel veţi putea să evitaţi paguba. Şi la muncă aveţi probleme. Un proiect pe care trebuia să îl predaţi nici nu l-aţi început.

Leu

Leii intră într-o perioadă foarte prolifică în ceea ce priveşte banii. Oriune mergeţi, orice faceţi vă ies numai câştiguri de bani în faţă. Astrologii vă sfătuiesc să nu vă bateţi joc de bani, ci să-i puneţi de-o parte, pentru că vremurile astea bune vor trece mai repede decât vă închipuiţi.

Fecioară

Astrele vă sunt favorabile din punct de vedere sentimental. Ori vă întăriţi dragostea cu actualul partener, ori cunoaşteţi un altul. Oricum, fecioarelor le va fi bine. Au parte de dragoste adevărată, lucru mai rar întâlnit printre prietenii dumneavoastră. Sunteţi nişte norocoşi.

Balanţă

Aveţi treburi importante de făcut, iar partenerul va agasează cu telefoanele. Credeşi că trebuie să aveţi o discuţie neapărat cu partenerul. Vi se pare că prea vă ţine din scurt. Astrologii va sfătuiesc să fiţi înţelegător. Nu o face ca să vă deranjeze. O face fiindcă vă iubeşte.

Scorpion

Cineva de care erai foarte interesat face astăzi un gest care te lasă cu gura căscată. E o persoană bună, tu ştii asta, dar are momente, are nişte ieşiri pe care tu nu le înţelegi. Astrologii spun să îţi vezi de treaba ta, pentru că tu ai mai multe avantaje din relaţia cu ea.

Săgetător

Săgetătorii sunt sfătuiţi să fie mult mai atenţi la viaţa de cuplu. Dragostea dintre voi poate să dispară din cauza banilor. Aveşi destui bani şi proiecte care să vă aducă alţii, drept pentru care ar fi timpul să vă apropiaţi din nou de partener. Astrologii spun că o excurise în doi o să vă facă să fiţi ca la începutul relaţiei, adică foarte îndrăgostiţi unul de celălalt.

Capricorn

Astăzi vă reuniţi cu partenerul. Îl aşteptaţi mai pe seară, vine din străinătate, dar din păcate acesta vine forţat de situaţie. Vine să vă fie alături într-un moment greu prin care treceţi. Seara o terminaţi sprijinit de acesta în problema care vă apasă.

Vărsător

Cineva v-a cerut o sumă de bani şi aţi ajutat-o. Astrologii spun că foarte bine aţi făcut. Astfel, v-aţi făcut un prieten de nădejde. Acesta va fi alături de dumneavoastră atunci când nici nu gândiţi. Vărăsătorii oricum nu prea au prieteni. Ziua o terminaţi în sânul familiei.

Peşti

Este marţi, trei ceasuri rele pentru peşti. Aceştia trebuie să se ferească astăzi. Sunt predispuşi la accidentări. Astrologii spun că nu este ceva grav şi că nativii nu este suficient să stea în casă. Multe accidente au loc chiar în locuinţă. Aşadar, peştii trebuie să fie cu ochii în patru.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×