Sfatul zilei de 3 martie 2020. Capricornii luptă din răsputeri pentru ceea ce li se cuvine

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
02/03/2020, 13:14
Sfatul zilei de 3 martie 2020. Capricornii luptă din răsputeri pentru ceea ce li se cuvine
FANATIK îți aduce sfatul zilei de marți, 3 martie, iar Capricornii au parte de vești importante. Sursa foto: pinterest.com

FANATIK îți aduce sfatul zilei de marți, 3 martie, iar veștile sunt cât se poate de bune, mai ales când vine vorba de sfera profesională. Te-ai bucurat de venirea primăverii alături de persoana iubită, însă acum este timpul să revii la treabă cu forțe proaspete, pentru că proiectele lăsate în standby nu mai suportă amânare. În plus, dacă ești născut în zodia Capricorn, înarmează-te cu răbdare și luptă pentru drepturile tale, indiferent de persoanele care încearcă să îți stea în cale.

Așa arată sfatul zilei de marți, 3 martie

Berbec

Uneori, unele lucruri nu se întâmplă pentru că nu ai curaj să vorbești despre dorințele tale! Acum ai ocazia de a vorbi cu încredere, fără să te temi de judecată, de ironii sau de critici. Ai șansa de a atrage alături oameni care au și ei aceleași dorințe și vei găsi o reală bucurie în a vă împărtăși unii altora visele, ba poate chiar a le uni într-o direcție comună. Ai putea atrage un grup de persoane cu aceleași interese și, dacă v-ați uni forțele, ați putea ajunge mult mai repede spre același scop. Acum ai curaj să îți trimiți spre cer dorințele imense. Îți vor fi auzite!

Taur

Ai nevoie de un moment de repaus, pentru a-ți mai trage un pic sufletul, după ce ai tras atât de mult ca să ajungi în acest punct. Chiar dacă mai ești tentat să folosești definiții cu tentă negativă, precum: nu mai merge nimic, aștept degeaba, nu mai e nicio cale, vei vedea că este cea mai greșită abordare! Ai nevoie de o clipă de răgaz pentru a privi înapoi să vezi ce ai făcut până acum, unde ai ajuns, și pentru a-ți realimenta rezervorul cu o nouă energie necesară în etapa următoare. Liniștește-te o zi, relaxează-te un pic, trage aer proaspăt în piept, și apoi continuă aventura spre succes.

Gemeni

Primul pas pentru a porni cu succes într-o direcție nouă este să fii convins că ești pe calea cea mai bună. După un astfel de proces de auto-convingere, vei descoperi toate resursele necesare unui progres rapid către scopul pe care ți l-ai propus. Nu îți mai găsi defecte și lipsuri, nu te mai privi în oglindă cu ochi critic, ci începe să te apreciezi mai mult, să îți scoți în lumină calitățile, pentru că sunt net superioare și merită valorificate din plin. Acceptă-te așa cum ești, fă un pas în față cu încredere deplină crezând cu tărie că ești cel mai bun, cel mai frumos, cel mai grozav!

Rac

Ești prins într-o situație mai agresivă și nu îți place felul în care ești tratat. Chiar și din conflictele cele mai aprinse se pot naște idei constructive. Este doar o luptă pentru supremație între mai multe energii la fel de puternice, dar dacă nu ai privi disputa ca pe un război de orgolii, ai vedea că este o luptă a ideilor luminate. Dacă ar fi puse toate să conlucreze în aceeași direcție, ar genera rezultate minunate. Lasă-l pe cel care este cel mai potrivit pentru rolul de lider să vă îndrume pe toți cei implicați în această luptă, către un scop unic, constructiv, benefic, pentru că sigur va ieși ceva bun.

Leu

Nu te mai grăbi, chiar dacă ești o fire iute care nerăbdătoare. Azi vei învăța din nou lecția răbdării, pentru că cele mai bune lucruri sunt cele care se clădesc într-un mod lent, în timp îndelungat. Soluția la problema care te frământă de ceva vreme va apare într-un târziu, necesitând un efort de durată din partea ta, însă merită să îți concentrezi resursele de energie în acest sens. Chiar dacă roadele nu apar atât de rapid pe cât ți-ai dori, vei aprecia ritmul în care evoluează lucrurile, ca nu cumva să dai ceva peste cap din grabă, din viteză ori din impulsivitate.

Fecioară

Un mare noroc îți apare în cale prin intermediul unei informații salvatoare. Nu numai că va rezolva ca prin farmec una din marile probleme actuale, dar va deschide o perspectivă complet nouă asupra viitorului unor acțiuni care te preocupă de mult timp. Pornește pe calea cea nouă fără teamă, optimist și încrezător în reușită, pentru că totul va fi ocrotit de undeva de sus de o stea norocoasă ce te va conduce repede spre un succes măreț. Dacă îți era teamă să dai startul unui sens mai îndrăzneț, fă-o acum! Momentul este favorabil noilor începuturi.

Balanță

Uneori, visele nu se împlinesc, dar nu trebuie să vezi acest lucru ca pe un motiv de dezamăgire. Este un semn că nu tot ce ne dorim este potrivit pentru noi, deci nu este posibil într-un anumit moment al vieții. Acest sentiment îl vei avea astăzi, dar întotdeauna apare un plan de rezervă. Poate la prima vedere nu îți convine înlocuitorul pe care îl primești în schimb, dar după un timp îți vei da seama că planul de rezervă a fost mai bun decât ideea inițială. Nu intra în panică, ci folosește-te de ceea ce ți se oferă!

Scorpion

Nu pune la suflet finalul de drum cu care dai piept astăzi. Da, primul șoc este sever și dureros, dar, după o vreme, privind înapoi, îți vei da seama că acest final era exact de ceea ce aveai nevoie. Acum te poți relaxa, detașa de tot ce a fost și poți închide acel capitol pentru a te concentra la altceva care îți place mult mai mult. Veștile acestei zile conțin o oarecare doză de tristețe, dar întotdeauna există și o față ascunsă a lucrurilor. Exact ceea ce nu se vede acum este ce putea ieși mai bun de aici, deci nu te întrista! Vezi că există totuși și jumătatea plină a paharului!

Săgetător

Bucură-te din plin de auspiciile acestei zile, pentru că vine la pachet cu o mulțime de motive de fericire! Cele mai deosebite momente le poți trăi în relație cu persoana iubită, care te așază pe un piedestal de unde te simți foarte important, răsfățat mai mult ca oricând, ceea ce evident că îți place grozav. Oferă-i aceeași atenție, pentru că o relație de succes înseamnă reciprocitate, un schimb permanent de gânduri bune și gesturi de afecțiune, deci nu aștepta doar de la celălalt! Dacă ție îți va place și lui îi va place la fel!

Capricorn

Merită să te lupți pentru drepturile tale bănești, chiar dacă ar însemna să-ți faci inamici peste tot. Dacă știi că meriți o anumită sumă de bani pentru un serviciu prestat în beneficiul altuia și acesta nu te-a plătit așa cum se cuvenea, adu-i aminte, chiar cu un dram de tupeu, pentru că de bună voie nu va scoate banii din buzunar. Conflictele cu tentă financiară sunt la ordinea zilei azi, fie că este vorba de recuperarea unor bani, fie că este vorba de discuții strict familiale cu privire la sumele manipulate de fiecare acasă.

Vărsător

Speranțele pe care ți le-ai făcut cu privire la un proiect la care îți aduci contribuția par să se stingă brusc, pentru că apare o piedică ce nu te lasă să duci mai departe ce ai început. Pe moment, ești tentat să aluneci spre calea depresiei, să privești lucrurile într-o notă pesimistă, dar în loc să renunți, mai bine ai analiza un pic situația, pentru că sigur ai ceva de învățat din acest hop. După ce-l vei trece, vei răsufla ușurat, spunând că nu a fost un obstacol întâmplător, pentru că te-a obligat să mai treci odată totul în revistă. Sigur vei descoperi ceva util!

Pești

Ești încă blocat într-o situație din trecut de care nu te poți rupe deloc, de parcă ar fi devenit o obsesie. Se știe că ai o relație cu totul aparte cu trecutul, de parcă de acolo ți-ai extrage toată energia. Însă, de data aceasta trecutul e mai degrabă o povară, un blocaj, decât o sursă de energie, de aceea e nevoie uneori și de uitare. Amintirile neplăcute de demult trebuie să dispară. Deci. trebuie să faci un efort să le închizi acolo unde le este locul, aducând la lumină doar ceea ce îți face bine.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×