Sfatul Zilei de marți, 26 noiembrie. Gemenii sunt puși pe distracție

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
25/11/2019, 10:31
Sfatul Zilei de marți, 26 noiembrie. Gemenii sunt puși pe distracție
Sfatul zilei de marți, 26 noiembrie. Sursa foto: stirileprotv.ro

FANATIK prezintă sfatul zilei de marți, 26 noiembrie 2019, pentru fiecare zodie în parte! Dacă ești născut în zodia Gemenilor, trebuie să ai mare grijă, pentru că îți stă mintea numai la distracție și riști să neglijezi o serie de treburi importante. Nu o lua, însă, în tragic, pentru că ai tot timpul din lume să petreci cum se cuvine.

Așa arată sfatul zilei din data de 26 noiembrie

Berbec

Această zi îţi aduce noutăţi în relaţiile parteneriale. Atenţie, tensiunile sunt la cote înalte şi foarte uşor se pot distruge colaborări şi parteneriate aflate de mult în derulare. Calmează-te şi evită orice provocare. Însă, ascultă atent ce ţi se spune şi oferă explicaţii pertinente. Prin faptul că eşti foarte ocupat cu treburile gospodăreşti şi cu membrii familiei, toate celelalte tipuri de relaţii au de suferit. Numărul norocos: 5.

Taur

Debutul zilei îţi aduce multă forfotă la serviciu. Treburile vin în avalanşă, sunt urgenţe, iar colegii doar te provoacă, însă nu au chef să-ți dea o mână de ajutor. Ideal ar fi să îţi planifici activităţile pentru întreaga zi. Numărul norocos: 8.

Gemeni

Dorinţa de aventură şi distracţii este la cote înalte. Eşti vesel, relaxat şi încerci să-i molipseşti şi pe ceilalţi cu umorul tău. Atenţie, însă! Persoana iubită îţi poate face reproşuri, deoarece eşti foarte cheltuitor în ultimul timp cu prietenii şi rudele tale. Controlează-ţi stările, gândește-te puţin la cele spuse de cea sau de cel iubit şi aplică corecţiile necesare. Numărul norocos: 10.

Rac

Este necesar să te ocupi pe îndelete de treburile gospodăreşti. Se pare că va trebui să faci câteva cheltuieli fie pentru reparaţii curente, fie pentru îmbogăţirea patrimoniului familial. Relaţiile cu membrii familiei sunt tensionate, însă cu puţin efort şi înţelegere faţă de cei dragi, vei putea depăşi orice situaţie neplăcută. Atenţie că eşti emotiv, destul de subiectiv în discuţii şi poţi trage concluzii eronate din cele petrecute astăzi. Numărul norocos: 12.

Leu

Astăzi, s-ar putea să fii mai mult pe drumuri. Indiferent de scopul călătoriilor, într-un anume fel te vei bucura de cele întreprinse, chiar dacă la prima vedere te-ai putea enerva zdravăn. Mentalul cotidian îţi este bulversat, de aceea fii mai scump la vorbă. Cineva apropiat îţi poate oferi informaţii legate de cunoştinţele apropiate sau despre rude. Numărul norocos: 3.

Fecioară

Această zi îţi aduce câteva cheltuieli neprevăzute, dar şi unele informaţii legate de câştigurile tale din activitatea desfăşurată la serviciu. Recomandabil este să faci economii, să eviţi cheltuielile nefondate sau alte tipuri de investiţii. Este o perioadă dificilă din punct de vedere al veniturilor tale. După-amiază, rezervă-ţi momente pentru relaxare la o plimbare în aer liber sau pentru o șuetă cu cineva drag sufletului tău. Balanţă Stările tale de spirit sunt fluctuante şi cu greu reuşeşti să te înţelegi cu ceilalţi. Numărul norocos: 9.

Scorpion

Contextul astral de astăzi te predispune la interiorizare şi tăcere. Sufletul şi trupul tău au nevoie de odihnă şi desprindere de lumea materială, aşa încât bine ar fi să le îndeplineşti dorinţele. Eşti nemulţumit de tot ce se petrece în jurul tău şi cu cât te gândeşti mai mult, cu atât îţi dai seama că deocamdată nu prea poţi schimba mare lucru. Numărul norocos: 6.

Săgetător

Începutul săptămânii îţi aduce altercaţii serioase cu prietenii. Disputele se pot transforma în adevărate conflicte pe termen lung, de aceea fii prudent şi evită provocările. Gândirea şi comunicarea sunt distorsionate pentru toată lumea, aşa încât nu pune bază pe ce se discută ori se promite astăzi. Există şi varianta să apară în preajma ta prieteni noi, oameni de nădejde şi mult mai apropiaţi ca mod de gândire de al tău. Numărul norocos: 16.

Capricorn

Ziua este marcată de discuţii cu şefii sau cu reprezentanţii oficiali ai unei instituţii. Este nevoie să îţi justifici activităţile profesionale, în special cele care privesc parteneriatele şi proiectele de anvergură. În funcţie de prezentarea ta de astăzi se vor modifica termenii şi condiţiile de desfăşurare a activităţilor în care eşti implicat. Alege-ţi cuvintele cu mare grijă, susţine-ţi opiniile cu dovezi palpabile şi ascultă eventualele reproşuri venite din partea celorlalţi. Numărul norocos: 17.

Vărsător

Se conturează veşti legate de străinătate. Unele te pot alarma, însă nu este cazul. Chiar dacă apar amânări sau neînţelegeri în demersurile legate de o călătorie, ai răbdare, deoarece se vor rezolva ca prin minune. Pe de altă parte, s-ar putea să fie nevoie de o îmbogățire a paletei educaţionale, prin înscrierea la cursuri pe termen lung sau universitare. Oricum, pentru tine, elevarea sufletească devine o temă importantă, pe măsură ce se scurg orele zilei. Numărul norocos: 8.

Peşti

Această zi este favorabilă achitării facturilor, taxelor sau relaţiilor cu instituţiile financiare. Verifică-ţi bugetul şi rezumă-te doar la cheltuieli strict necesare. Veniturile tale sunt fluctuante, însă deocamdată te poţi baza pe ajutorul material al partenerului de viaţă sau al celor din familie. Pe de altă parte, în tumultul cotidian, gândurile îţi pot fi atrase către domeniile spirituale. Numărul norocos: 15.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×